חבל שאני לא שייכת למשפחה/חברים...............אוסף הסיגליות שלי.
וכמיטב המסורת, הכל מיחורי עלים. לקח שנה, אך בסוף הן החליטו לפרוח
ורעיון שאני כבר מיישם - עושה כמה וכמה יחורים מהסיגליות ומעניק אותן כמתנה למשפחה וחברים לגידול ביתי ונהדר.
תודה רבה!חבל שאני לא שייכת למשפחה/חברים...............
התוצאה נראית מצוין.
אבדוק אצל השכנה שלי...תודה רבה!
עכשיו זה זמן מעולה ליחורי סיגלית. אין לך מישהו באיזור שמגדל בבית? תמיד אפשר "להשאיל" עלה אחד
אצלי קיימים כרגע שלושה זנים/צבעים.
סגול בהיר ופרח עם גימור בקצוות דמוי מלמלה.
סגול עמוק עם כתמים לבנים.
סגול עמוק חלק עם פרח גדול ועלים גדולים יחסית.
קודם כל, לצורך הבהרה, אני יודע שללכת למשתלה ולקנות עציץ מוכן ופורח בעלות של 15-20 ש"ח זה מהיר יותר בהרבה ואף חסכוני יותר. אך אין המדובר כאן על מהירות וחסכון, אלא על "יצירת יש מאין", שלטעמי האישי, הרבה יותר מספקת ומהנה.אבדוק אצל השכנה שלי...
ואם יש לה - מהן הוראות הגידול/ייחור?
תודה
זה סרטון שיעזור לך.אבדוק אצל השכנה שלי...
ואם יש לה - מהן הוראות הגידול/ייחור?
תודה
זה בכדי לשמור על לחות וכך אין צורך בהשקיה תכופה.תודה רבה!
מעניין למה היא שמה את העציצים בכלי סגור.
שבת שלום!
כן. אבל... קיים חשש, שעוד השקייה והשקיה נוספת כשהמים "עומדים" במיכל, תגרומנה להמלחת המצע. אז או שתשקה במים מזוקקים, או שלפחות במים שנאספו מתמי 4.זה בכדי לשמור על לחות וכך אין צורך בהשקיה תכופה.
אין חובה לעשות זאת כך אם תשמרי על מצע לח. גם ככה האויר אצלנו לח מאוד בקיץ.
כל העניין במכל סגור הוא שאין צורך להשקות עוד פעם ועוד פעם... זה נוהג ידוע ביחורים. בטח ובטח שאין להגיע למצב של מים "עומדים" במכל. זה יגרום לרקב בעלה הסיגלית והתפתחות ירקת ופטריות.כן. אבל... קיים חשש, שעוד השקייה והשקיה נוספת כשהמים "עומדים" במיכל, תגרומנה להמלחת המצע. אז או שתשקה במים מזוקקים, או שלפחות במים שנאספו מתמי 4.
חן חן..............כל העניין במכל סגור הוא שאין צורך להשקות עוד פעם ועוד פעם... זה נוהג ידוע ביחורים. בטח ובטח שאין להגיע למצב של מים "עומדים" במכל. זה יגרום לרקב בעלה הסיגלית והתפתחות ירקת ופטריות.
על כל פנים, אני לא משתמש בטכניקה הזו ומעדיף מכל פתוח והוספת מים כשיש צורך (תמונה).
אני כן אקח את העצה שלך לגבי המלחת המצע ואתחיל לשים לב. למדתי משהו חדש. תודה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.