מי זה נתי? גפן??? וזה מה שאנחנו

מי זה נתי? גפן??? וזה מה שאנחנו

עושים בשבתות כרגע. אגב, דש לכולם . לאחינו באוסטרליה-דודו תיהינה מכל רגע ואל תמהר לחזור שום דבר לא יברח מפה. הספורט המדליק הזה הדליק אותי ביותר תודה לנתי (איזה נתי שלא תהיה ואם גפן אז צור קשר). כל הכבוד לעמית דונסקי על התרגום וההשקעה בכתבה.

היי דוד זה במכתש רמון עשינו טיול

של יומיים שלוש שעות חיפשנו את הדרך חזרה בחושך ובקור עם האפנים על הגב בטופוגרפיה מעניינת.(מזל שעלה הירח אחרת הינו ישנים בשטחחחח). סהכ היה מהנה. "בכל צוות יש צורך בגרמני אחד"

natyh

New member
באם התכונת אלי

חשבתי שכיוונת לניווטי אופניים ולא הבנתי , אז לא, אני נתי הירשברג ולמיטב הבנתי גפן בארה"ב . ובעניין הספורט זאן אריק לותר הזמין אותי למחנה איתם בחוג הקוטב מקום שנקרא יילאס עשר שעות נסיעה מהלסינקי הם בודקים שם ציודים אך לצערי אני לא כשיר . אשמח לתת לכם פרטים וכמובן לעמית צדר כב"ל . נתי

amitceder

New member
חשבתי בצרפת?

יש משהו קרוב לאזור אתרי הסקי בצרפת? אני הולך להיות שם מה 28 ובכלל לא הייתי מתנגד לנסות את זה עם סקי או סנובורד (אני עושה על שניהם) - השאלה אם הוא יכול להגיע לסביבות ALPE DUEZ? תודה נתי עמית

natyh

New member
או אה

אלפ דואז וואווווו! ואתמול נפטר מרקו פנטני גדול המטפסים בכל הזמנים האיש שמן הסתם יבוא יום ויגידו כי שמו חרוט לנצח על הפסגה הזו . ראה פורום אופניים . תראה באתר יש לו דילר צרפתי סביר להניח שיש מי שידריך אותך שם . אם תרצה אברר לך . הוא עצמו לא יגיע הוא פיני , אני אברר לך עם מי לדבר . וכן ראה באתר רשימת דילרים . נתי 04-8386977

למעלה