מי זה שביקש את השיר משחקי מילים?

מי זה שביקש את השיר משחקי מילים?

כי הורדתי אותו במיוחד למי שביקש קר ש אני לא זוכרת מי אז אתה שביקשת או את כתכתוב כאן תשאירו אי מייל ואני מיד שולחת. במיוחד בשבילך הורדתי ממש עכשיו של תמיר גל וליאת בנאי. אני אישית לא מכירה את השיר כי לא שמעתי אותו בכלל. ממתינה לתשובה<<<<<<<<<אלין<<<<<<<<<<<

דודו21

New member
ילדת החופים

תכתבי את הכתובת של השיר כאן ומי שרוצה להגיע לכתובת יגיע בכוחות עצמו ומה עת היצירות שלך געגעתי לקרוא אותם

דו דו זה לא כתובת זה שירים שאני כבר

הורדתי מ תוכנת קאזה למחשב שלי, ואז אני מוציאה ושולחת מה שמבקשים ממני בשימחה אתה רוצה איזה שיר נשמה? רק תגיד לי בכייף אני אשלח לך. אז ביי אוהבת - אלין בזכותך אני בפורום הזה אל תישכח אה???????? ו אל תגיד מאיפה באתי כי זה ממש מיותר נשמה.

traker

New member
זה אני ביקשתי....אבל תודה

כבר הסתדרתי והורדתי מקאזה... והודעתי כאן שכבר הסתדרתי..! תודה בכל אופן.

דודו21

New member
כתבתי עלייך שיר

חוף הרחצה היה מלא ובן כל המתרחצים אני ניראה יפה בחרתי את המראה ידעת ששלך היה שונה לידיך אני נאה מה אומר לך נערת חן ליבי אלייך משתפן לא עומד עוד בפיתוי ומחכה שוב לעיתוי כן גופך השזור לא הותר יותר חיזור חיוכיך השחום לא אפשר יותר לקום ומבטיך החטוב לא היה שני לו ביקום

יא דודו תודה נשמה כמה זה יפה ../images/Emo6.gif

ומרגש - תודה לך נשמ ה שבשבת עליי,אני שוב חזורת ואומרת לך אתה כל כך כישרוני. אבל אתה יודע שם בפורום ההוא איזה תקופה רעה עוברת עליי בלי פרטים כאן נ שמה רק שם בפורום השני,או בתיבת מסרים שלי. תודה שחשבת והשקעת מעצמיך תודה על הכל עוןד "שם" מהרגע הראשון אמרתי לך שאתה נשמה טובה. תמשיך להיות רק ככה כמו שאתה , אל תשתנה לנו נשמה טהורה. |הדגש אוהבת כמו תמיד<<<<<<<<<<< א ל י ן .

למעלה