מי זה?

CyberP

New member
שאנון הון

Shannon Hoon סולן להקת Blind Melon. הוא היה קרוב מאוד לאקסל רוז ואיזי סטראדלין, שלושתם הגיעו מאותה עיר וגם לשאר חברי הלהקה, תוכל למצוא אותו בהרבה שירים כ"קולות רקע" ויש גם איזה כמה שהוא כתב יחד עם הלהקה. הוא מת ממנת יתר ב-1995 ובעטיפה של Live Era תוכל למצוא הקדשה לאותו שאנון הון. הוא היה קשר גם לאמנים נוספים בתעשיה כמו זאק ויילד וסאונדגארדן ועוד. בכלל - Blind Melon, במיוחד אלבום הבכורה שלהם, פשוט להקה מעולה ומומלצת!

CyberP

New member
הראשון שהפסיק עם הסמים

אקסל עוד בסדר. דאף כבר היה מת, וסלאש היה בתקופה בלי אלכוהול וסמים כי התפוצץ לו הטחול והוא היה על סף מוות. שלא לדבר על סטיב...

CyberP

New member
לא

הוא היה נשוי לארין אברלי (Erin Everly) בתחילת לאיזה שנה או משהו כזה, הם נפרדו בצורה מכוערת כשהיא תבעה אותו על אלימות ושידול למעשי סדום ועוד כל מיני סעיפים עסיסיים. אח"כ הוא היה בקשר די ארוך עם סטפני סימור (Stephanie Seymour), שמופיעה בקליפים של Don't Cry ו-November Rain. אבל בסופו של דבר נפרדו גם הם. השמועה אומרת ש-This I Love נכתב על סטפני.

hofri10

New member
גם הגיטקיסט של רד הוט צ'ילי פפרז

הילל סלובק(ישראלי,נולד בחיפה) מת מסמים. הזמר שלהם והגיטריסט הנוכחי כמעט מתו מסמים. אני חושב שלפחות 70% מלהקות הרוק הגדולות השתמשו בסמים.

CyberP

New member
100%

אני בספק אם תוכל למצוא להקה אחת שלא משתמשת בסמים, לפחות קלים. בקשר לסמים קלים - המספר קטן יותר, אבל עדיין אני מאמיו שזה באחוזים מאאאאוד גבוהים. 85-90%. יש לי תיאוריה בקשר ללמה זה קורה וכו', אבל זה לא המקום לפרט, לדעתי. אלא אם כן תבקשו יפה
הגיטריסט הנוכחי של רד הוט (ובעצם זה שהפך אותם למעצמה שהם היום) ג'ון פרושיאנטה גם היה כבר מת, איכשהו הוא הצליח להתנקות, ולהחזיר לעצמו את כל השיניים
למרות כל זאת אני בספק אם הוא לא מעשן איזה קטנה פה ושם.

hofri10

New member
אני יודע

רד הוט היא הלהקה השנייה הכי אהובה עליי,אחרי גאנז. אני יודע עליהם כמה דברים.והיום הם כבר לא מעצמה-הם בהפסקה זמנית. אם כבר רד הוט-חפש את השיר הקצר שלהם "פאנק רוק קלאסיק" ותקשיב ל10 שניות האחרונות שלו.

CyberP

New member
לא אמרתי שאתה לא יודע

פשוט הרחבתי טיפה
בכל מקרה סמים קשים זאת בעיה מאוד חמורה בתעשיית המוזיקה... אני יכול להבין מאיפה זה נובע, אבל זאת תופעה שיש להוקיע.

למעלה