מי זוכה באח הגדול לפי הימור שלי זה יוסי
ר רוכב הכוכבים New member 4/11/08 #4 לפי הימור שלי זו אינה ואני אגיד רק דבר לגבי זה. אתם חושבים שסתם ההפקה הכניסה את אינה למשחק?...
B BMCB New member 4/11/08 #9 קודם כל אני בת, ודבר שני, אם אינה תזכה בתוכנית הזו או תגיע לגמר, מצבנו בכי רע. אין לי מה להוסיף.
ר רוכב הכוכבים New member 4/11/08 #10 למה? אינה יותר חכמה פי אלף מהבובלינים ולא משנה מי יזכה, העיקר לא לראות את פניה הזחוחות של ורד בובליל הגזענית המגעילה על כל שער של עיתון מחזיקה בידה את הצ'ק של המיליון ש"ח.
למה? אינה יותר חכמה פי אלף מהבובלינים ולא משנה מי יזכה, העיקר לא לראות את פניה הזחוחות של ורד בובליל הגזענית המגעילה על כל שער של עיתון מחזיקה בידה את הצ'ק של המיליון ש"ח.
ה הריאליסטי New member 4/11/08 #13 תכלס גם אני בעד שמשפחת בובליל תזכה במיליון.. בלי קשר לזה שזה לא הוגן שהביאו 2 מאותה משפחה..
ה הריאליסטי New member 4/11/08 #11 ../images/Emo2.gif נראה שזה הסקר הכי משקף ../images/Emo26.gif התחיל לפני שבוע וכבר יותר מ-1,700 מצביעים?!
../images/Emo2.gif נראה שזה הסקר הכי משקף ../images/Emo26.gif התחיל לפני שבוע וכבר יותר מ-1,700 מצביעים?!
ק קפרי New member 4/11/08 #17 לפי מה שההפקה מכרה לפני התוכנית והבטיחה לאינטרס שלה שיגיע לגמר בכל מקרה גם אם הפסיק לעניין-יוסי.