מי זוכר את הגל הקל?

מי זוכר את הגל הקל?

"אנחנו לא אדישים למרק עדשים" של ויטה , כמובן רדיו עם פרסומות
זה כל מה שזוכרת מי זוכר עוד?

NOK6476

New member
הי פנטזיה ונעים מאוד!!! ../images/Emo13.gif "שבוע

טוב... אליהו הנביא..." (כמובן בהזדמנות חגיגית זו תרתי משמע ובלי מרחאות כמובן) ואיך אפשר שלא לזכור את הגל הקל עם: "לחנות היום נכנסתי ובקשתי צבע פלסטי, המוכר אמר - פנטסי", ל"נוי והידור - צבעי טמבור", "טוס באולימפוס, כל טיסה היא חוויה וכל רגע הנאה, באולימפוס שטסים, נהנים מהחיים", "בכל בית - עץ הזית", "הוא ורוד, הוא לבן, הוא כחול (או ירוק או גם וגם)... תענוג אמיתי, נקה 7" וכו´ - אכן רדיו של פירסומות אבל גם עם תוכניות ותסכיתים למבוגרים (משפחת שמחון - "שלום, נאווה בבית, הגיע דואר, יש אוכל"... עם שמואל רודנסקי ז"ל המיתולוגי), לילדים ("לבת, לבן ולכל המתעניין") עם הסיפורים על החתול הגי´נג´י ש"יושב בפינה" והמגזין לנוער - "חתול בשק" ששודרו כל יום בין השעות 14-16 וכמובן שאת "לי ולך שיר וברכה" שגם שודרה מידי יום באם אני לא טועה בין 12-13 ושנקראה יותר מאוחר; "ד"ש עם שיר" ועוד ועוד... ועל זה נאמר:OH YHE, HTE GOOD OLD DAYS...

NOK6476

New member
נ.ב: ../images/Emo8.gif ומה עם התעמלות הבוקר עם

מיכאל בן חנן; "בוקר טוב לכל המאזינים, ואתם המתעמלים, היכון!!! עמוד עמידה ישרה... כופף, ישר, הרם הורד, כופף, ישר, הרם, הורד... ונסיים בריצה קלה במקום... הופ, הופ, ,הופ, נתר גבוה ברך בגובה הסנטר..."

אשור

New member
ד"ש עם שיר תמיד הייתה שייכת לגלי

צה"ל שידורי צבא הגנה לישראל! זכורה הייתה הקריינית ליאורה מגל היום ליאורה גושן!

NOK6476

New member
אופססס!!! ../images/Emo9.gif סליחה אשור טעיתי

ואת צודקת ותודה ואכן נכון אכן ד"ש שודרה בגל"צ.

ןהפרסומת לביצים ? ../images/Emo8.gif

לפני עידן הכולסטרול הטוב והרע.. "ביצים ביצים ביצים ביצים.. בוקר טוב בוקר טוב......" קצב מדליק של סטקאטו.. הפרסומת הראשונה שהדליקה אותי ממש!

מה זה בלי המנגינה וכל המילים?

ביצים ביצים ביצים ביצים בוקר טוב בוקר טוב מה אוכלים הבוקר? יש לי ירק לסלט ושמן במחבת מה לעשות??? יש עיצה טגני ביצה..... ועוד ביצה. שנים שהיה לי תינוק מצווח הייתי מדקלמת לו את הפרסומת המטופשת הזו עם כל הצלילים והטונים הקרקרניים המבוקשים והוא היה נרגע אולי מתדהמה על אמא מטורללת שלא שרה לו את"קן לציפור בין העצים ובקן שלש ביצים" אלא ישר הולכת לצד הבלתי פואטי של הביצה.

אשור

New member
גאלה גאלה גאלה גאלה מכונת

כביסה שלי!וכמובן את פול טמפל,עם בצלאל לוי ז"ל ,נילי קינן ז"ל והבמאי ראובן מורגן ז"ל.

רותי ב.

New member
הגל הקלוקל, כמו שקראו לו המורים

כי השמיעו בו גם שירים לועזיים, והפרסומת ההיא, ´טוב מכוס חלב, שתי כוסות חלב...´ אמממ אמר ה-

למעלה