מי זוכר את הקופונים בתקופת הצנע?

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
מי זוכר את הקופונים בתקופת הצנע?

שלחו אותי להביא סוכר..או מרגרינה, עם פנקס קטן...שהיו בו מלא פיתקיות בצבעים שונים....ואמרו לי בדיוק מה יגזרו לי.. אמנם, הייתי ממש ממש קטנה...ארבע...אולי...אבל....שלחו אותי.. פעם, מזמן,,,, הייתי בן אדם אחראי....וסמכו עליי..... גם אפשר היה לסמוך על האנשים באותה תקופה....גם לא פחדו שילדים יסתובבו ברחובות וסוטי מין יאנסו אותם. זכור לי מקרה שהוריי הסתודדו כשעברנו בואדי סאליב, בדרך לקרובי משפחה.... הם הצביעו על סמטה מסויימת ולחשו משהו....."פה זה קרה".... שאלתי אותם ...מה קרה.....רציתי פרטים...הבנתי שיש משהו בסוד...ובלחישה... אבל לא קיבלתי תשובה ברורה.... לימים, הבנתי, שהיה שם מקרה אונס, כנראה..... לא דיברו על זה .....לחשו את זה.... לא השתמשו במילים המפורשות.......היו רק רמזים...... והיה גם רצח חריג מאד... מכרה שלנו, הגיעה לבית הדין הרבני בחיפה...להתגרש מבעל אלים... וכולם הזהירו אותה שהוא מסוכן... וכך...בפתח בית הדין בעיר...(זה היה בעיר התחתית), הוא הוציא סכין....וגמר אותו לעיני הדיינים והשופטים. שנים רבות לא הפסיקו לדבר על זה...... והיום??????????? רצח....אונס......שוד......... מעשה של יום יום.............

magy

New member
האם גם לכם נתקע הפורום?????

מדי פעם בריפרש...מדי פעם בהוספת הודעה... אולי הוא לא אוהב אותי?????????

כן נתקע..עוד תקלה רק בתפוז..

האקספלורר קופא צריך לבגור אותו ולפתוח מחדש רק בתפוז..הממ גאונים פה.. מרק.

magy

New member
טוב שאתה מיידע אותי, חשבתי שהוא

לא סובל אותי....כעת ניתן לשלול פאראנויה......מצידי....

גל-עמית

New member
קופונים ??? זו המצאה חדשה....תלושים ../images/Emo21.gif

תלושים קראו לזה.... יש לי בבית פנקס תלושים למזכרת, מאז...מתקופת ה"צנע".... הראתי את זה לילדים שלי....שיראו שהיום בעידן האינטרנט....מה ההבדל... ו"מלווה בטחון" ו-"תרום לקרן המגן"?..... לי יש סיפור אחר בקשר לקניות ב"תלושים".. למכולניק שלנו קראו: גינזבורג..והוא היה - מה זה נוכל....וזה היום נשמע סביר, מי שלא היה נוכל - אכל אותה. היו לו צנצנות משופעות של סוכריות (לשעבר). שם הוא "איכלס" את התלושים. כל צנצנת - לצבע/סוג תלוש . למה צנצנות? כי היה להם מכסה ויד של בוגר - לא נכנסה לשם............. או, לשם כך אני עשיתי קניות...הייתי מגיע, מראה לו את התלושים ביד שלי, מכניס תלוש - מוציא 5 תלושים...
.... הנוכל הזה - עלי לא יעבוד....פעם רץ אחרי ומשכתי אחרי ארגז בצלים...אתם יכולים לתאר לעצמכם איך אדם גבוה עם סינור לבן עושה זינוק של חודורוב על בצלים........

למעלה