מי זוכר את .... ?

bujored

New member
מי זוכר את .... ?

מי זוכר את מוכר התירס המיתולוגי שישב ועוד יושב ברחוב רוטשילד.. ממש מול הקניון, עם הדוכן הנייד, הסיר ובו המים הרותחים והתירס!! אה? :)

Maorah

New member
כן זה איזה....

עבריין לשעבר ... אבא שלי סיפר לי פעם את הסיפור שלו ... לא זוכר אז לא יכול לשתף אותכם... ועכשיו עשיתם לי חשק לתירס!

Darkkk

New member
יווווו יש לו את התירס הכי טעיםםם

זה מזכיר לי שהייתי ילדה קטנהההה... ועכשיו גם לי עשיתם חשק לתירססס מי בא איתי לרוטשילד?

גם אני זוכר אותו!!

היה גם מוכר אחד שהיו לו בעיקר קעקועים והוא עישן בלי סוף... מרוב שהוא עישן הוא חלה בסרטן ומת. בגלל שגם הוא היה, איך שאתה אומר, "מיתולוגי" אפילו כתבו על זה בעיתון. ד"א המקום שבו הוא תמיד מכר היה המקום שבו גדלתי (הייתי שם עם אמא יותר מבבית
)

וואי , עכשיו נזכרתי בעוד "סלב"

מקומי . היה את זה שתמיד עמד במדרחוב עם אופנוע ומלא קטורות . לאן הוא נעלם ? איזה אופנוע היה לו ? מה הסיפור שלו ? עוד "סלב"זה האיש המזוקן עם התלתלים , או שהוא עם אופניים או עם שני כלבים . מסתובב הרבה ב"גן נחום" אבל לא רק .

bujored

New member
יש אחד מאוד ישן.. לא מאמין שמישהו

יזכור.. בפסאאג' חיים היה קבצן אחד.. מאוד מאוד נמוך , כמעט גמד, תימני אני חושב.. תמיד היה הולך עם אותו לבוש, מין שלייקעס כאלו. זקן ארוך ומטריד את כולם בשביל שקל:) יש?

צוהלת

New member
ברור. משה דודו.

הוא היה בראשון עוד מאז שאמא שלי היתה ילדה... הוא היה "מוכר" עיתונים. אנשים היו נותנים לו 50 שקל ומקבלים עיתון , עודף הם לא היו רואים.. אבל הם היו מודעים לזה... הוא היה גר בחדרון שהוא קיבל בחדר מדרגות של איזה בניין.. גם הוא נפטר לפני שנתיים בערך..

צוהלת

New member
הוא נהרג בתאונת דרכים עם האופנוע

שלו , שהיה די חדש (הוא החליף) לפני שנתיים בערך.

צוהלת

New member
השבוע נשבעתי שאני לא אתקרב אליו

יותר בחיים! עברתי לידו ונפל לו תירס אחד על הרצפה הוא פשוט הרים אותו והחזיר אותו לסיר. גועל!

NoWords

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo5.gif../images/Emo2.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

cobainos

New member
אני זוכר אותו ,ועוד כמה..

מה עם הדוס הזה שהיה לובש תמיד לבן וזקן לבן ארוך לאללההה והיה מבקש תרומות בימי שישי אח"צ?ופעם אחת אפילו כתבו עליו בעיתון "במקום" או "ערים"? ועוד איזו פסיכית שתמיד הייתה מבקשת כסף עם איזה סיפור וכשלא נתנו לה אז היו שומעים כל מיני איחולים "לבביים"

פסיכים לא חסר

יש את מרים חג'ג' "הכתבת , סופרת , ציירת" שמגדלת את החתולה שלה בת ה-37 למרות שפעם חירבנו לחתולה על הראש תרנגולים. בלונדינית חביבה עם שתי שיניים שחורות . "כתבות" שלה תוכלו למצוא במדורי הקוראים כותבים במקומונים . יש את המפגר השמן שהולך עם אוזניות שלא מחוברות לכלום וקורא לאמא שלו . לאחרונה מישהו אמר לי שהוא זה בעצם הם , תאומים .

צוהלת

New member
הם תאומים

אחד רזה יותר ואחד שמן יותר , הרזה מסתובב עם כיפה על הראש , עם שקית מלאה קלטות ואו ווקמן ושר בקולי קולות... האמת שהשמן גם.. אגב , גם אמא שלהם קצת לא בסדר , היא יושבת בקניון רוטשילד ויורקת על הרצפה כל הזמן..

צוהלת

New member
בקשר אליו יש לי סיפור..

הייתי קוראת לו אליהו הנביא... כל פעם שהייתי עוברת לידו הייתי מרגישה הרגשה מוזרה , כאילו שיש לו איזושהי השפעה עליי (אני חייבת לציין פה שאני אדם לא מאמין בדרך כלל) הוא אפילו הופיע בחלומות שלי כמה פעמים והייתי חושבת עליו הרבה זמן אחרי שהייתי רואה אותו. בקיצור יום אחד דיברתי עם אמא שלי וסיפרתי לה עליו , היא אמרה לי לתרום לו כסף פעם הבאה שאני רואה אותו.. בכל אופן , יום שישי אחד הייתי בקניון וראיתי אותו , הכנסתי יד לארנק שלי והצאתי כל מה שהיה שם , כולה שקל ושמונים אגורות (18 = חי) מאז אותו יום לא ראיתי אותו יותר.

למעלה