מי זוכר מה היה היום לפני שנה בדיוק!?

טיפקסית

New member
מי זוכר מה היה היום לפני שנה בדיוק!?

רמז-זאפה כן עברה שנה מאז מופע ההשקה והבכורה של רדיו/מוזיקה/עברית ותראו כמה השתנה מדהים לא? מה אתם זוכרים מהבכורה?

טיפקסית

New member
יומיים לפני המלחמה

המלחמה התחילה ב-12.7 ההופעה הייתה ב-10.7 אני וניר הגענו מוקדם ושמענו את הבאלאנס וזה היה משעשע כי היו מלא טעויות קטנות. אהה וגם היה מצחיק לראות מלא סלבים בקהל [הראל סקעת היה שם,אסי עזר דפק נוכחות,חמי רודנר שתמיד מגיע להופעות,אלון נוימן בנזוגה של עלמה,אמסי שירי הגיעה עוד לפני שההופעה התחילה וישבה על הבר ונראה לי שגם כמה יוצאי כוכב נולד היו שם,וראיתי גם את גל תורן ממרסדס לכמה שניות]. בקיצור.............היה שמח

טיפקסית

New member
אסי עזר ישב בשולחן מאחוריי

ואפילו שר את רוב השירים,תכל'ס נראה חמד של בחור. נראה לי שגם ציקי לאבין היה מאחורה בבר. ואלון נוימן עמד מאחורי הגב שלי ולא הפסיק לצלם [זה לא חדש אצלו,הוא מצלם בכל הופעה שהוא רק מגיע אליה]. חכו להופעה החגיגית של יומולדת 20,יהיה מה זה שמח.

sunshiner

New member
באמת? לא שמתי לב

אבל היה גרובי בשולחן שלנו, למרות שהוא היה בצד ולא ביחד עם מאיה בשמת וניר. היינו קרובים לרמקול, שזה לא ברור אם זה טוב או רע אבל זה היה רועש על בטוח. היינו מרחק יריקה מדני וגיא שמי, הבקליינר הכי גרובי ביקום, הסתובב לידנו בקיצור היינו שולחן הרוק!

למעלה