מי זוכר מה הקטע עם שמות בג'וריים?..

מי זוכר מה הקטע עם שמות בג'וריים?..

זכור לי שיש איזה קטע עם השם ושם המשפחה אצלם. כש-רו לארן בא לאנרפרייז פיקארד קרא לה "סג"מ לארן" והיא תיקנה ואמרה "סג"מ רו". זה אומר ששמה הפרטי היה לארן ושם המשפחה רו, או שהם משתמשים בשם הפרטי כשם הרשמי? מה בא קודם? מה השם הפרטי של קירה נריס? ומה שם המשפחה?

subatoi

New member
הראשון שאמרת.

שם פרטי לארן, שם פרטי נריס. הם פשוט אומרים את זה הפוך. גם כל פעם שמזכירים את השם של מזכ"ל האו"ם אומרים את זה הפוך (כנראה שגם אצל הקוריאנים זה ככה, אם להתבסס על העובדה הזו) וזה קצת מפריע לאוזן.

Bajoran Priest

New member
נו באמת

לא שמת לב שתמיד בהזדמנויות רשמיות קוראים לקירה,"מייג'ור קירה", וכשחברים\מאהבים פונים אליה, זה "נריס"? אני מתפלא עלייך.

n i v1

New member
נו!!!!1

שם פרטי קירה שם משפחה נריס שם פרטי רו שם משפחה לארן הבאג'ורים מעדיפים שיקראו להם בשם הפרטי אחרי שם התואר (מייג'ור, רב"ט, קפטן וכו') אבל זה רק הם, כי הם מיוחדים, וגם יש להם אף יפה, כמו שלוולקנים יש אזניים וגבות, ובלי שם משפחה... אבל מי סופר?!

בבקשה תגיד לי שה-1 בסוף היה בכוונה ולא בטעות

ועכשיו, if you don't mind... הבנתי! עם מיליון סימני קריאה בסוף וגם עם 1 !!!!! סה"כ הסברתי למשה למה שאלתי.

היה פרק אחד שהסבירו את זה .. אומרים קודם את שם המשפחה ורק אחריזה את הפרטי כי ככה נהוג אצלהם כי פעם שם המשפחה ייצג את השבט או המקצוע שלך ...

n i v1

New member
איזה מין סוג של ערס פולני אתה?

(תיזהר, יש לי חברים וולקנים)

תביא את החברים הוולקנים שלך ... אנ'לא מפחד אני ערס בנשמה ופולני באופי .. אני אוכל וולקנים לבראנצ' .. ../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif וחוצמזה אני יוכיך להם שאחד ועוד אחד שווה חמש והם מהניסיון להבין את ההגיון של זה הם יקבלו שבץ מוחי וישפך כאן טונה של דם ירוק וחבל ... קשה לנקות דם ירוק מהשטיח ...... ../images/Emo3.gif

Bufreak

New member
ניב. אתה בן 27.

אתה יודע, שטכנית, אני מכיר אותך משהיית בן 22? אני עוד שנה אהיה בן 22! אני מכיר אותך כל החיים שלי! דוד(או שזה לא מה שזה אומר....?).

n i v1

New member
הלו

תשים לב איך אתה מדבר לאנשים פה חיים חפר כבר בן איזה 80, והדרת פני זקן

Bajoran Priest

New member
כדאי שתבדוק את השיעול הזה, חיים

אתה כבר לא צעיר כמו פעם, צריך לשמור על הבריאות.
מה שכן, חשבתי על משהו. אם בני ה- 21 נחשבים היום "צעירים", וכשהפורום הזה קם, ממוצע הגילים בו לא היה רחוק מזה (המנהל הראשון, G.O.D, היה עתודאי בלימודים), אז מה זה אומר? שזה היה פעם פורום של צעירונים? או שעכשיו זה פורום של "זקנים"? ואיפה כל הלסביות שהיו בפורום הזה פעם? וסוטי המין למיניהם? והילדות בנות ה- 14 ? (אהמממ...) האם הפכנו לפורום של בני 20 פלוס בלבד? עד מתי נשמור על הגחלת? (אין פואנטה.)

למעלה