מי זוכר

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
מי זוכר ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo35.gif

מי זוכר את הדודות של פעם שהיו חותכות רצועות בד דקות, ועוטפות בהן קבוצות קבוצות של שיער? וכך ישנו כל הלילה, ובבוקר קמו עם תלתלים כמו אחרי שוקי זיקרי....? ולעומתן, חכמות כמוני שרצו להחליק את שיערן, בכל האמצעים העומדים לרשותם.... 1. החלקה כימית 2. עבו עגילה כל הלילה 3. בייביליס שמחליק את השערות , ואפילו שמעתי על גיהוץ אמיתי . נערות שמניחות את ראשן על גבי קרש גיהוץ ועם מגהץ לוהט מגהצות את השיער כמו בגד. איך לא נשרף להן השיער.. אני תוהה עד עצם היום הזה. 4. היו עוד פטנטים? ובמקום ספריי, שמקשה את השיער, אפשר היה לחזור מחוף הים ולא לחפוף. או לחלופין, למזוג בירה על השיער. ובמקום מרכך, הציעו לעשות מסיכה של דבש, לימון, שמן זית, ועוד ירקות. והיום, צי´ק צ´ק, חומר כימי......ואחרי חצי שעה או פחות....מקבלים מה רוצים. והחינה,,, שנשים ערביות היו מורחות על הראש? זה נתן גוון של......"נישט א-הין אונד נישא א-הער....." (לא פה ולא שם) מנחושת, דרך אדום, פסים פסים של צבעי טכניקולור.... אלו היו שישים דקות על שיער נשים (אולי גם גברים –(; והרי החדשות ועיקרן תחילה...... (משה חובב – ראומה אלדר) ומה נשאר מהם......?????. גיל חובב..... חובב בפתח או חובב בצירה..?

להסתרק אצל סבתא

לסבתא שלי היו המון מסרקים ומברשות של שיער כמו פרוות השועל הישנה שהייתה בה עין אחת מבריקה והייתה מחכה בקופסה העגולה מקרטון,כל קיץ לבוא החורף הנורא. אני אהבתי ללכת לדירה של סבתא שלי שעציצים של קקטוסים שרדו את רוחות המרפסת שלה, ולהסתרק באלפי מסרקות שונים ומשונים. כאלו שלמים, ואלו נטולי השיניים מסרקות קטנים עם פנינים מזוייפות שרק תוקעים בשיער ומברשות שהיו אמורות לפתוח קשרים סבוכים ותלתלים ארוכים. ואהבתי להושיב את סבתא שלי מול השולחן שהיה גם שולחן האוכל , גם שולחן העבודה וגם הסלון ובעיתות של משחק היה בעיני דלפק המספרה פורשת את כל מגוון המסרקים רשתות השיער הסיכות והמכבנות ומסרקת את סבתא שלי ברכות ועדינות שרק נכדה יכולה לסרק. ולי-? היה תמיד שיער ארוך וחלק ופוני שמכסה את העיניים. התפללתי לתלתלים בלונדינים ארוכים כמהתי לרעמת שיער גולש שחור כפחם רציתי רק פעם אחת להכניס לתסרוקתי את שלל המסרקות של סבתא שלי. אבל הטבע היה נגדי ואפילו ההינומה עם פרחי החרציות גלשה מראשי נטולת סיכות ומסרקות.

ענבר.

New member
ההיא עם הצמה

זו אני... שיער חלק, ארוך, אסוף לצמה תמידית, שנפרמת אחת לחודש בערך...לסרוק... אוי כמה שנאתי את השער הזה, כמה שרציתי תלתלים שופעים כאלה. 18 שנים היתה הצמה תלויה לי על הגב. היום היא במגרה... ואין לי שמץ ירוק למה אני בכלל שומרת אותה.

גל-עמית

New member
..צמות......... ../images/Emo38.gif ........

...איך אהבתי להתבונן בה כאשר פרקה את צמותיה ונתנה לשיער קצת "חופש"... על חולצה לבנה...בליל ששי על הדשא.....בקיץ...עם החזיה מבד שמשתקפת...והדמיון עובד "שעות נוספות"....והמכנסיים הקצרים עם הגומי.... והמכנסיים הקצרים שלנו...שהיינו מקפלים כדי שהכיסים יבלטו.... והפחד לגעת...וכל בקשה שלה....הייתה יסורים....איך מתמודדים עם זה?.....

גל-עמית

New member
..ואבא שלי היה ספר.....של גברים....

אני זוכר את המספרה שהייתה לו ברח´ החלוץ 34 בחיפה....ואח"כ - ב"כיכר מאירהוף" בק.אליעזר.....עד לשנות הששים - עדנה, שישו ושמחו...משנת 68 - נפילה.....ה"מודה" של השיער הארוך אצל גברים - הפילה את כל ספרי הגברים המבוגרים........

פאק-אוף הלינק הזה... לא רצה לעבור

אז הנה הוא ככה: http://www.nostalgia-tv.co.il והיי ענבר... :))

ענבר.

New member
אני מנסה

להעביר את האתר אם זה מצליח שימי 10 ש"ח בקופה...

magy

New member
שמתי 15 בקופה....

יופי של אתר......צריך להצביע שם.....ולהחזיר כמה סדרות .. אשב עליו יותר זמן אחר כך.....ממש אחללללללללללללללללללללה

fanti

New member
כשמצרפים לינק צריך להקפיד למחוק את

האותיות .................. //:http זאת כמובן אם מעתיקים את הכתובת עם העכבר ואז אותיות וסימנים אלו כבר מופיעים . אם לא מוחקים , ויש כפל מאותן אותיות באופן טבעי לא עובר הלינק

גל-עמית

New member
אני זוכר...........

מגי, ציינת כאן את האופציות לנשים...ולאבותינו? זוכרים את יוסף שילוח ב"אלכס חולה אהבה"? מה על ה"רשתות" שהגברים ישנו בהן....כדי שהשיער ישכב....או אפילו השתמשו בגרבי ניילון....... תתארו לעצמכן זוג, היא עם רולים והוא עם רשת....מנסים להתמזמז.... בחיים לא תהיה לו זיקפה ולה? היא תקפא ורק מהפחד איך שהוא נראה..... או כמו שנאמר במקומותנו: "א-שראעק".......

למעלה