מי זומן ל5.1.05 מי פה זומן לוועדת מתנדבים לתאריך החמישה בינואר עוד יומיים לתל השומר?
K krizler New member 2/1/05 #1 מי זומן ל5.1.05 מי פה זומן לוועדת מתנדבים לתאריך החמישה בינואר עוד יומיים לתל השומר?
ס סיונתו New member 2/1/05 #2 הלוואי שאני ../images/Emo10.gif עוד יש מצב כי שלחו לי זימון ל-11.1.05 ואני לא יכולה כי יש לי בגרות והם צריכים מחר לצלצל אלי לשאול מתי נוח לי.... ונראה לי שרק השבוע יהיה טוב כי אח"כ יש לי מלא בגרויות כל הזמן... אז אולי אני יהיה איתך
הלוואי שאני ../images/Emo10.gif עוד יש מצב כי שלחו לי זימון ל-11.1.05 ואני לא יכולה כי יש לי בגרות והם צריכים מחר לצלצל אלי לשאול מתי נוח לי.... ונראה לי שרק השבוע יהיה טוב כי אח"כ יש לי מלא בגרויות כל הזמן... אז אולי אני יהיה איתך
N Not just beauty New member 2/1/05 #3 כנ"ל שאלה- לפני כמה זמן הגשתם בקשת התנדבות? אולי עוד יש לי סיכוי לקבל בקרוב!טוב על מי אני עובדת...אין לי
כנ"ל שאלה- לפני כמה זמן הגשתם בקשת התנדבות? אולי עוד יש לי סיכוי לקבל בקרוב!טוב על מי אני עובדת...אין לי
R rainbow n New member 2/1/05 #4 ../images/Emo93.gif ^ זה היוזר של אחותי... אז אל תשימו לכינוי בקשה :]
ס סיונתו New member 2/1/05 #5 מתי הגשתי? ב-21.12 ורק היום הם שלחו לי את הזימון אליהם (שנאצלתי לדחות ) איזה באסה עכשיו אני צריכה לחכות שוב עד שהם יזיזו את עצמם
מתי הגשתי? ב-21.12 ורק היום הם שלחו לי את הזימון אליהם (שנאצלתי לדחות ) איזה באסה עכשיו אני צריכה לחכות שוב עד שהם יזיזו את עצמם
ס סיונתו New member 2/1/05 #6 מזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif איפה כולם איזה נטישה.... כולה יומיים אתם בצבא וכבר אתם לא פה
מזה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif איפה כולם איזה נטישה.... כולה יומיים אתם בצבא וכבר אתם לא פה
T the illusion New member 2/1/05 #9 רגע ועדת מתנדבים זה השלב הזה אחרי חצי שנה בערך שמזמנים אותך אחרי שהגשת את הבקשה?
ס סיונתו New member 2/1/05 #11 אבל../images/Emo70.gif (גדול מאוד) צלצלתי ללשכ"ג לדחות את הזימון וענתה לי מישהי נחמדה (אפילו נחמדה מאוד) לטלפון איזה חידוש... לא ידעתי שהם מעסיקים בתפקיד הזה גם נחמדות.....
אבל../images/Emo70.gif (גדול מאוד) צלצלתי ללשכ"ג לדחות את הזימון וענתה לי מישהי נחמדה (אפילו נחמדה מאוד) לטלפון איזה חידוש... לא ידעתי שהם מעסיקים בתפקיד הזה גם נחמדות.....
R rainbow n New member 2/1/05 #12 מזה זימון מתנדבים? אם את מתכוונת לועדת מתנדבים ... אז אני מעריצה אותך! פאקינג הגשת בקשה לפני שבועיים!
מזה זימון מתנדבים? אם את מתכוונת לועדת מתנדבים ... אז אני מעריצה אותך! פאקינג הגשת בקשה לפני שבועיים!
D Dizen New member 3/1/05 #13 מה זה ראיון מתנדבים../images/Emo35.gif אם את אומרת שזו לא הועדה... אז מה זה סיימתי פסיכומטרי להיום. יאיי
מה זה ראיון מתנדבים../images/Emo35.gif אם את אומרת שזו לא הועדה... אז מה זה סיימתי פסיכומטרי להיום. יאיי
D Dizen New member 3/1/05 #16 אההה ../images/Emo163.gif אצלי קראו לזה "הגעה ללשכ"ג כדי להגיש בקשה" קר