מי זו המעצבנת בקהל שהוא שלח לה נשיקה ?????

מור181

New member
מי זו המעצבנת בקהל שהוא שלח לה נשיקה ?????

אם זו חברה שלו כל הכבוד..........בגיל הזה.............היידה שלומי.............

nina41

New member
לשלומי יש

חברה , אבל הוא גם אוהב מהכל כמו השיר שהוא שר יורד אל הים ממש השיר הזה נכתב עליו שבת שלום ותודה על התמונות מאיה

karoleking

New member
התחלת עם השטויות?

ראית פעם גבר שלא אוהב מהכל?? זה שהוא שולח נשיקה לבחורה בקהל זה לא אומר כלום. ואם את רוצה לדעת, השיר הזה מתאים לכל גבר בעולם!

nina41

New member
מסכימה איתך מתאים באמת לכל גבר בעולם הזה

אבל גם לשלומי כמובן, סתם צחקתי על השיר שהוא כזה נחמד ואומר הרבה. למה את ישר לוקחת את דברים רחוק למקום שלא הייתה בכלל כוונה לקחת אותו?! אחלה שיר ואחלה זמר שבעולם הוא מאיה.

karoleking

New member
אני לא לוקחת לשומקום

את זו שתמיד מכניסה דברים לא קשורים. כמה פעמים צריך להסביר לך שאנחנו לא פה כדי לדון על חייו הפרטיים. זה שהוא זמר לא הופך אותו לרכוש ציבורי. זה הכל.

nina41

New member
דווקא את בדברייך כאן מכניסה דברים לא קשורים

שכבר אמרתי לך קודם שלא היתכוונתי אליהם זה רק המחשבות שלך כלפיי ספקולציות זה הכי קל לעשות אבל כל המטרה היא להבין וכניראה שלא הבנת אותי החיים של שלומי האישיים ממש לא עיניי זה קודם לכל ושנית גם הבחורה שכתבה שהוא נתן למישהי נשיקה לכיוון הקהל הא,, ולזה את לא קוראת כניסה לעיניינים אישיים? רקל עליי את מתנפלת, אז בבקשה דיי עם זה כל עוד לא אמרתי משהו שפוגע וגם לא התכוונתי כמובן לפגוע אני אומר את דעתי ואת מה שאני חושבת מותר לי זו מדינה דמוקרטית

karoleking

New member
אם את לא אחראית למה שאת כותבת

אז שימי לב פעם הבא. כי כשאת רושמת "לשלומי יש חברה אבל הוא גם אוהב מהכל" זה עלול לפגוע באנשים מסויימים. ואנחנו לא כאן כדי לפגוע.

nina41

New member
מצטערת קרול את רוצה כנראה שזה יפגע לא אני

הסברתי לך שהכל אודות השיר יורד אל הים זה הכל ממש לא הייתה לי כוונה ליפגוע במישהו ובטח שלא בשלומי מה את רוצה ממני? אין לי מה לשים לב לכלום באמת שלא , כי לא פגעתי באף אחד כתבתי את הדברים באמירה של צחוק בעיקבות השיר את רוצה תאמיני את לא רוצה אל תאמיני לי אבל אל תתיפי לי בבקשה דיי רדו כבר ממני בלחשוב עליי כל מיניי דברים שאני אומרת ככה אז זה מתפרש ככה. אני כמוכם בדיוק אוהבת את המוסיקה והשירה שלו נטו

karoleking

New member
לכל המעוניינים והמעוניינות

הנשיקה הייתה לדודה שלו שהוא חולה עליה... במקרה נודע לי עכשיו. אז תרגיעו את הרוחות. שבת שלום

nina41

New member
החיים האישיים שלו לא מעניינים אף אחד/ת

שינשק וישלח נשיקות לקהל למי שהוא רוצה לדודה וכו' למה כתבת את זה אפילו אם את יודעת זה אמור להיות אישי לא? הריי ביקשת ממני והתפת לי לא להיכנס לחייו הפרטיים ואת בעצמך נכנסת אני בטוחה ששלומי כשיקרא את זה לא יאהב זאת אבל זו החלטה שלך את אחראית למה שאת כותבת העיקר שיהיה לנו בריא וימשיך לשיר זה הכי חשוב מהכל שבוע טוב לכולם ולך שלומי ממאיה

karoleking

New member
שיחקת אותה בגדול!../images/Emo13.gif

ראיתי אותך מצלמת בשקט...חחח

למעלה