מי זו יעל יעקובי? ועמוד ההופעות עבר שינוי. פרטים נוספים באתר כמובן. יום טוב שחר
D dawnser New member 3/7/05 #1 מי זו יעל יעקובי? ועמוד ההופעות עבר שינוי. פרטים נוספים באתר כמובן. יום טוב שחר
C crazy cottage New member 3/7/05 #4 התמונות לא עובדות לי../images/Emo7.gif../images/Emo163.gif כשמגדילים אותם..
N N o l o g o New member 3/7/05 #5 נכנסתי, אבל לא ראיתי שזה לחיץ חח עכשיו עליתי שוב, וגמלי התמונות לא עובדות.. תודה..=)
D dawnser New member 4/7/05 #6 התקלה סודרה תודה רבה לכן. עכשיו ניתן לצפות בעטיפת הסינגל "יום אחד" בגדול יחד עם הכרזות החדשות והישנות ובקרוב עוד סינגלים וכרזות. שחר
התקלה סודרה תודה רבה לכן. עכשיו ניתן לצפות בעטיפת הסינגל "יום אחד" בגדול יחד עם הכרזות החדשות והישנות ובקרוב עוד סינגלים וכרזות. שחר
ר רויטל חובל New member 6/7/05 #8 יעל יעקובי המסתורית טוב לאחר חיפוש קליל באתר גיליתי שאין זכר לבחורה. לאחר חיפוש קליל בפרטי האוסף חמש עשרה דקות גיליתי שהיא מעצבת. האמנם? רויטל.
יעל יעקובי המסתורית טוב לאחר חיפוש קליל באתר גיליתי שאין זכר לבחורה. לאחר חיפוש קליל בפרטי האוסף חמש עשרה דקות גיליתי שהיא מעצבת. האמנם? רויטל.
D dawnser New member 6/7/05 #9 היי רוי נפגשים גם כאן?! חפשי בעמוד הראשי של האתר ותוכלי למצוא מעל התמונות קישור לעמוד של יעל. אחלה יום שחר
היי רוי נפגשים גם כאן?! חפשי בעמוד הראשי של האתר ותוכלי למצוא מעל התמונות קישור לעמוד של יעל. אחלה יום שחר
ר רויטל חובל New member 6/7/05 #10 היי שחר ראית מזה, גם כאן אנחנו נפגשים... אי אפשר לעזוב אותי. חח.. ולפי הקישור הנ"ל אני מבינה שצדקתי! היא אכן עצבה את עטיפת האלבום. תאתגר אותי בעוד שאלות, קדימה! לבלובים, רוי.
היי שחר ראית מזה, גם כאן אנחנו נפגשים... אי אפשר לעזוב אותי. חח.. ולפי הקישור הנ"ל אני מבינה שצדקתי! היא אכן עצבה את עטיפת האלבום. תאתגר אותי בעוד שאלות, קדימה! לבלובים, רוי.
D dawnser New member 6/7/05 #11 לא רק יעל עיצבה גם עטיפות האלבומים "מנועים שקטים" המהולל ו-"LIVE" וכן את כרזות ההופעות אותן אנחנו אוהבים לראות. בקשר לאיתגור.... לא כאן שחר
לא רק יעל עיצבה גם עטיפות האלבומים "מנועים שקטים" המהולל ו-"LIVE" וכן את כרזות ההופעות אותן אנחנו אוהבים לראות. בקשר לאיתגור.... לא כאן שחר