מי זכה בעונה השלישית של "המתמחה" האמריקאי??
E E r u New member 12/8/07 #3 גבר! אתה לא חייב לעשות כזה רווח למטה כשאתה כותב ספוילר. מספיק שסימנת בכותרת וזה על אחריות הקורא - במיוחד כששאלו לפני זה. אבל בכיף שלך
גבר! אתה לא חייב לעשות כזה רווח למטה כשאתה כותב ספוילר. מספיק שסימנת בכותרת וזה על אחריות הקורא - במיוחד כששאלו לפני זה. אבל בכיף שלך
M Mr Bing 17 New member 12/8/07 #4 חח זה רק כי השבוע הרסו לי את המירוץ 6 שעוד לא ראיתי ומישהו כתב בכותרת. הרגשתי חייב
M Mr Bing 17 New member 12/8/07 #6 האמת שבכלל לא תכננתי לראות אותו. את המירוץ 7 אני הולך לראות עוד מעט. רק בשביל רוב ואמבר.
ה השורד שבאמת מגיע לו New member 12/8/07 #7 המירוץ 6 היה סביר, מה שכן היה שם את הזוג האהוב עליי אי פעם במירוץ, קריס וג'ון.
G gah New member 12/8/07 #8 מה?! הם פאקינג לא עשו כלום. אחד הזוגות האנמיים לטעמי... אני ממש אהבתי את אדם ורבקה, בדגש על רבקה.
ה השורד שבאמת מגיע לו New member 13/8/07 #9 הם אכן היו פחות בולטים מאדם ורבקה יחד עם זאת הם היו פשוט תותחים במשימות, בלא ללכת לאיבוד ובעלי קשר מצויין. הם היו צוות חזק ולכן היה לי קל לאהוב אותם, וברור שגם קריס בהיותה אחת הבחורות המושלמות במירוץ תרמה לכך.
הם אכן היו פחות בולטים מאדם ורבקה יחד עם זאת הם היו פשוט תותחים במשימות, בלא ללכת לאיבוד ובעלי קשר מצויין. הם היו צוות חזק ולכן היה לי קל לאהוב אותם, וברור שגם קריס בהיותה אחת הבחורות המושלמות במירוץ תרמה לכך.
W Woogyman New member 17/8/07 #11 אני גם מתתי עליהם, ../images/Emo110.gif ומאוד הגיע להם להיות באולסטארס, חבל שהם לא היו.