מי חוגג היום יום הולדת?

1mayush

New member
מי חוגג היום יום הולדת? ../images/Emo213.gif

Happy Birthday לאיש הכי מוכשר ומקסים שחוגג היום יום הולדת עגול (30) !!
יוסי יקר, שיהיה לך המון מזל טוב.. עד 100 כ- 20
הרבה בריאות, אושר, שמחה, אהבה :) תצליח בכל דרך שאליה תפנה, תמשיך להנעים עם קולך המדהים ויוצא הדופן שכולנו כ"כ אוהבים
אוהבת המון, מאיה

orianush

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

יוס המון המון מזל טובבבב עד 120 הרבה בריאות ואושר את הברכה תקבל כבר במפגש אז אין לי מה להרחיב יום הולדת שמח!!

ליבית1

New member
"הילד בן שלושים..."../images/Emo49.gif../images/Emo24.gif

יוסק'ה מזל טוב לרגל ציון הדרך (30 זה לא צחוק
), מאחלת לך מכל ה
את כל האושר שבעולם ו אהבה בשפע, שכל חלומותיך ומשאלות ליבך יתגשמו ושתמיד תשאיר בפנים עוד חלום אחד קטן... שתהנה מאילי ותלך איתו צעד אחרי צעד בנפתולי החיים ושתמלא את חייו בצחוק, שמחה ואהבה שהרי הם חלק בלתי נפרד ממך. שתצעד קדימה בביטחה לכבוש עוד ועוד פסגות אישיות ומקצועיות ושתלך תמיד עם האמת שלך, בלי פשרות ובלי פחד. אתה איש יקר עם נשמה ענקית ומגיע לך את הכי הכי טוב שאפשר. אוהבת אותך המון המון, ליבית

חן 16H

New member
../images/Emo65.gif יום הולדת שמח!!!! ../images/Emo65.gif

מזל טוב עד 120 אני מאחלת לך המון אושר בריאות והצלחה שתצליח בכל מעשה ידיך ותגשים את חלומותיך אוהבת חן

יוסי! ../images/Emo65.gif

המון מזל טוב ויום הולדת שמח עד 120! בן 30 :]] חח יפה יפה שיהיה רק בריאות והצלחה בכל מה שתעשה מאחלת לך את כל הטוב שבעולם.. גם את הברכה שלי תקבל במפגש אז... מזל טוב :):) אוהבת

היום יום הולדת היום יום הולדת היום יום הולדת

ל...יוסי! המון המון המון המון מזל טוב ויומולדת שמח!!! אני מאחלת לך את כל האושר והשלמות שבעולם. ואת כל מה שאתה מאחל לעצמך שיהיו לך חיים מלאים ושמחים! והרבה נחת מאיליי ובע"ה נתראה ביום חמישי (=

שראלית

New member
ליוסייייייי

סורי על האיחור לא הייתי פה הרבה זמןןן... אז למרות האיחור אני רוצה לאחל לך מזל טוב עד 120!! שפע ברכות ואיחולים לבביים שתמשיך להיות כמו שאתה בן אדם מדהים ומוכשר אוהבת אותך וימשיך לאהובבב... שתצליח בהכלל ושכל משאלות ליבך יתגשמו לטובההה ושלא תדע רע אף פעם!!.. אוהבת, סיווןן

למעלה