מי חוזרת לגמר?

צחי9פיל

New member
מי חוזרת לגמר?

עפ"י סקר שנערך בוואלה 43% חושבים שנטלי צריכה לחזור, אחריה כריסטין עם 24% ומישל עם 21% אני חושב שנטלי חייבת לחזור. מי שצריכה לזכות לדעתי זה לא משנה כל עוד זו לא ניראל כי היא גסה ומגעילה. אליסיה מקסימה לדעתי

הסקר לא משקף את רצון העם

מהשעות האחרונות גיליתי שהסקר של וואלה הוא שיקרי לחלוטין ! על פי ההצבעות שהיו בשעות האחרונות, האחוזים היו אמורים להשתנות אז או שהסקר הוא אך ורק לגולשים שרשומים בוואלה, או שהסקר מחלק את האחוזים לפי מה שהם רוצים. כל מה שהשתנה, כאחת שלא רשומה בוואלה, כשהצבעתי, היה רק כמות הגולשים והאחוזים לא השתנו בכלל. הסקר שלהם לא הגיוני. אם הסקר היה הגיוני, על בטוח שכריסטין היתה מובילה, אחרת איך האחוזים בסקר של וואלה לא השתנה בכלל ואילו מס' המצביעים עלה ב כמעט 200 בשעה האחרונה ?

צריך להתלונן על וואלה

ואני שוקלת להתקשר מחר למערכת של וואלה ולהתלונן על כך, שזה לא יתכן שהסקרים של גולשי תפוז שאינם רשומים בוואלה, לא נקלטו. זה לא יתכן ואתן ארשה לזה לקרות. אנא תתלוננו גם אתם.

צריך להתלונן על וואלה

ואני שוקלת להתקשר מחר למערכת של וואלה ולהתלונן על כך, שזה לא יתכן שהסקרים של גולשי תפוז שאינם רשומים בוואלה, לא נקלטו. זה לא יתכן ולא ארשה לזה לקרות. אנא תתלוננו גם אתם.

EvaNofit

New member
ואם את מתקשרת אז תשאלי גם למה

שרון לא מופיעה בסקר
חוצפנים.......

למעלה