מי (חוץ משריונר 7 ) מכיר את המשחק :

אורי-

New member
מי (חוץ משריונר 7 ) מכיר את המשחק :

"מי רוצה להיות שריונר?"

אורי-

New member
ועדכון לכולם - מצאתי עבודה.

יש לי פל' + קטנוע מהעבודה. עבודה נחמדה ומעניינת. ואפילו קיבלתי תלושים לחג. מה שממש מעניין זה שהגעתי ממש במקרה לחברה הזו... עשיתי את סבב הטלפונים+ פקסים הרגיל של יום ראשון... חזרו אלי אחרי יומיים , הלכתי לראיון , הגעתי מוקדם מדי (הייתי בסידורים באיזור) ולא יכלו לראיין אותי... חשבתי כבר לבטל ולוותר , אבל החלטתי לבסוף לחכות. שכחתי מהראיון עד ששבוע אחרי קיבלתי טלפון. נחמד.

שריונר 7

New member
מזל טוב!

מה זאת אומרת מי רוצה להיות שריונר? מה , שאלו אותך? אותי דחפו לאוטובוס לסיירים....

אורי-

New member
יפה, אז אתה מכיר את המשחק.

אותי אגב , שאלו... הייתי בפנימיה צבאית וביקשתי שריון. זה היופי במשחק : "מי רוצה להיות שריונר" ואז כולם מקללים את החיל , והמסקנה היא שכולנו הפסדנו במשחק כי אנחנו לא רוצים. זה כמעט כמו "מי רוצה להיות מיליונר". בשורה התחתונה - כולם בסוף אוהבים את הכבד.

שריונר 7

New member
את הכבד כן

הייתי הורג בשביל הכבד שלי ( לא לדבר שעשיתי בצריח ספונג'ה כל טפ"ש ...) אבל החיל מסריח. איזה עבודה מצאת ?

אורי-

New member
איזה יופי שאף אחד לא מבין אותנו ../images/Emo13.gif

ולגבי העבודה - מדובר בעבודת שיווק , משלבת משרד (חיפוש לקוחות וטיפול בקיימים) וגם פגישות וכד'. שום עבודה פיזית (טוב,עדיין צריך לנסוע עם הקטנוע לפגישות , ולקחת איתי תיק לפגישה , ואפילו שמחנים קטנוע על המדרכה צריך עוד ללכת עד העסק עצמו , ולחייג מספרים בטלפון , ולכתוב הזמנות , ולפקסס חומר... קשה ומפרך) נורא נחמד סה"כ , אני עוד טרי אבל מרוצה.

אורי-

New member
לא אמרנו כלום....

וגם מי שיודע מה זה טפ"ש מילולית לא יודע מה זה טפ"ש לשריונר... אבל אני באמת מופתע לטובה שיש מי שמכיר את הכבדים חוץ מאיתנו. אגב , על "שונא שמיר יחיה" שמעת? זה היה "נוהל" בין כמה מט"קים ומ"מים אצלנו, והאות לכך היה הגבהת קנה מקסימלית כשרוצים "להגיד" את זה , המט"ק השני מגביה גם כן להסכמה. אם אתה מחוץ לטנק ורוצה לסמן - שום בעיה , הנף את יד ימין גבוה (כמו מדריכת בק"ש).

יוֹאב

New member
עדכון לכולם - פוטרתי מהעבודה

מיד כשהגעתי הביתה משדה התעופה גיליתי שפוטרתי..
אבל מישהי אמרה לי שכשדלת נסגרת ---> החלון נפתח. יהיה טוב.

למעלה