מי חושב כמוני שהגיע הזמן שכבר יחליפו את הסקר הזה כי הוא ממש משעמם כבר שיחדשו
J joyalfa New member 14/1/04 #1 מי חושב כמוני שהגיע הזמן שכבר יחליפו את הסקר הזה כי הוא ממש משעמם כבר שיחדשו
I inbal145 New member 14/1/04 #3 הדף הראשי של הקהילה בכלל לא מתעדכן אבל האמת שמה שהכי חשוב בשבילי זה הפורום והגלריות... והפורום זז הרבה וגם הגלריות!
הדף הראשי של הקהילה בכלל לא מתעדכן אבל האמת שמה שהכי חשוב בשבילי זה הפורום והגלריות... והפורום זז הרבה וגם הגלריות!
M Moreiro New member 14/1/04 #6 אממ.. ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif תכננתי להחליף אותו ובכלל לערוך כמה עדכונים חשובים בסוף השבוע, כשייגמר לי הלחץ מהמועדי ב' אבל אם יש לכם הצעות לסקרים או דברים אחרים אתם מוזמנים לשלוח לי במסרים
אממ.. ../images/Emo9.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif תכננתי להחליף אותו ובכלל לערוך כמה עדכונים חשובים בסוף השבוע, כשייגמר לי הלחץ מהמועדי ב' אבל אם יש לכם הצעות לסקרים או דברים אחרים אתם מוזמנים לשלוח לי במסרים
J joyalfa New member 16/1/04 #7 יש לי רעיון איזה שחקן משנה לא היה מפריע לכם אם הוא היה עוזב את הסידרה? או מי חוץ מג'ניפר גארנר מתאימה לתפקיד סידני?
יש לי רעיון איזה שחקן משנה לא היה מפריע לכם אם הוא היה עוזב את הסידרה? או מי חוץ מג'ניפר גארנר מתאימה לתפקיד סידני?
J joyalfa New member 16/1/04 #8 עוד רעיון כל שבוע אחרי שיהיה פרק בשידור חוזר בערוץ 22 אז אפשר לעשות סקר איזה סצינה הכי אהבת בפרק או מה אתה חושב על הפרק
עוד רעיון כל שבוע אחרי שיהיה פרק בשידור חוזר בערוץ 22 אז אפשר לעשות סקר איזה סצינה הכי אהבת בפרק או מה אתה חושב על הפרק
J joyalfa New member 16/1/04 #9 עוד רעיון כל שבוע אחרי שיהיה פרק בשידור חוזר בערוץ 22 אז אפשר לעשות סקר איזה סצינה הכי אהבת בפרק או מה אתה חושב על הפרק
עוד רעיון כל שבוע אחרי שיהיה פרק בשידור חוזר בערוץ 22 אז אפשר לעשות סקר איזה סצינה הכי אהבת בפרק או מה אתה חושב על הפרק