מי חזרה מי

מי חזרה מי../images/Emo35.gif../images/Emo85.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחח תשובה: ME!!!!!!!!
ואי יש לי המון מה לספר לכם איך היה חחחחח עכשיו שחזרנו באוטבוס התחפרנו עם כל החיילים האלו
:)! ובדרך עברנו ברחובות עם הואטובס וראיתי שלט שכתוב פלאפל אשלי;) אז כל החברות שלי אי נועה פלאפל אשלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
היום אני יהיה בבית אבל בשאר הימים אני גם לא נמצאת בבית אבל אני חוזרת 100 אחוזים אחרי סוכות אוהבת את כולכם אני עפה לישון עכשיו

חחח נועה כמה טוב שחזרת אלינו ו...

איזה צחוקים היה יותר מצחיק עם זה היה פלאפל מרי-קייט כאילו התאומות מוכרות פלאפל נשמע מזה מצחיק איזה צחוקים איך חיילים כוסונים?

T N T girl

New member
נועו´ש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif התגעגענו ../images/Emo70.gif ../images/Emo132.gif

ברוכה השבה
הייתי בטיול ג´יפים ולא ראיתי ת´הודעה ...
איפה היית
בכל מקרה טוף שחזרת כי נורא ( לפחות אני
) התגעגענו ...
אז צ´או ותמשיכי לכתוב הרבה בפורום
ואממ ... לא היית פה ששיניתי ת´חתימה
מזל טוף לי

מאמיייוש../images/Emo13.gif../images/Emo85.gif

גם אני כל כך התגתגתעי }-; הבאסה שממחר אינ לא יהיה פה עד אחרי סוכות על תשחכו אותי טוב?): ברור שאני ישמיך לכתוב הרבה בפורום את יודעת כמה התגתגתעיייי חצי מהטיול התכתבי ושאלתי מה עם הפורום את אוצי שמוצי מהפורום אנחנונ מתכתבות בפלאפון (מאמואוההה!
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חמודה מזל טובוש
חחח עושתי רק את פהצרוף לחתימה בימקום את האות O אבל עם זה לא מצא´ו אני יחזיר
יםםםםם
יו

חחחח אושרתוש../images/Emo85.gif

ממחר אני גם לא יהיה פה עד תחילת סוכות
כי באה עלי חברה מרחוקות ולא נעים לי לכתוב שהיא אצלי
): אני כל כך מתגעגעת לפורום אוף
חחחחחח:) אבל אחר כך יחזורוש חיילים לאלההה
חחחחח חברות שלי התחילו לשיר בדרך בחזרה מרוב שלו היה מה לעשות פיעתום הם מתחילים לשיר איתם חחחחחחחחחח ואני וכל שער החברות כזה, איזה פאדיחות אנחנו לא מכירות אותן חחחח
חחחחחחח כן בגלל זה כולם אמרו לי נועה, פלאפל אשלי חחחחח:)

נועוש ../images/Emo140.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ממי חזרת
התגעגעתי אלייך
ממי איך היה
יוווווו איזה כיף שעת פה שוב

בובה../images/Emo171.gif../images/Emo85.gif:) חחחח

גם אני נורא התגעגעתי מאמוש
היה כל כך כיף אני רוצה שוב
נורא חשבתי על הפורםו כל הזמן התגעגעתי
חחחחחחח נשיקות

נועה!!!!!! , איזה כייף שאת פה!!!!!!

כל כך התגעגעתי אלייך מתוקה!!!!!!!!! את חייבת לספר איך היה?! ושוב טוב שאת כאן!!!!!!!!!! והמון , המון: חיבוקים , נשיקות והכל ביחד!!!!!!!! (סורי הסימינים לא עובדים אצלי!) ותודה על ברכת היום הולדת!

למעלה