מי חיבר ההגדה ?

מי חיבר ההגדה ?

חג שמח האם אתם יודעים מי חיבר ההגדה של פסח ? בבקשה גם מקורות אודה מראש א פרייליכע פסח (פסח שמח)

Governor

New member
שים לב, מרכז נטעים, אף פאגאן אינו

עונה על שאלה ענינית ההולמת את אפי הפורום. כולם עסוקים בהצגת "הוכחות" לקיום בורא, ובלטוף לחייהם לאחר שספגו סטירות מצלצלות או בעיטות בישבן (המלה "לחי" עשויה לתאר גם חלק בפנים, וגם חלק בישבן). אז, הנה תשובה אחת...

uuuaaa

New member
אין לך בושה

אתה הגורם העיקרי לכך שאנשים לא באים, ולכך שמי שהיה עזב. מה איכפת לך שיש אנשים שחושבים שיש להם הוכחות ? לכם החילוניים יש אלפי פורומים לקשקש כמה שבא לכם. מה אכפת לך שאנשי הפורום כאן מנסים, בפורום היחיד שיש להם, לשכנע חילוניים שיש לנו הוכחות ?? אם היה מעניין אותם לשמוע מה דעתך על ההוכחות, הם היו יכולים לקרוא על כך בפורומים אחרים (כמו חופש, אתאיזם ודת, יוצאים בשאלה, אלכוהוליסטים בתמיכה...)

Governor

New member
ליצן, אין זו אשמתי שלא ניתן להוכיח

קיום בורא ואין זו אשמתי שהפאגאנים טרם תפשו זאת. כל טענה המתימרת להיות "הוכחה" לקיום בורא, או "מופת" יודוצנטרי, נבדקת ונמצאת מופרכת בקלות. אי אפשר לחסום בדיקה של טענות ממין זה. וכנראה שהפאגאנים אינם מסוגלים לשרוד ללא תמיכה חד-צדדית של מנהל הפורום המוחק כל מסר שאין אפשרות להתמודד עמו? הפורום יכול היה לשמש ללבון ענינים דוגמת שאלת דער משכיל, או עניני הלכה, או ווארטים. לא רוצים? לא צריך... 28439244

גוברנור צודק.

גוברנור הוא החילוני שאנשי הפורום מנסים, כאן בפורום *היחיד* (עלק) שיש להם, לשכנע. אם לא מעניין את המסיונרים לשמוע מה דעתו של גוברנור על ההוכחות, הרי זה מוכיח חד משמעית שהם לא מעוניינים באמת אלא הם מסיונרים מהסוג הגרוע. במקרה זה חובה לסתור את שקריהם כדי שלא יטעו אנשים תמימים.

דוקא גוברנור הביא לך לינק לאתר טוב

של ישיבת אור שמח ובקשר לעניין הפורום ומטרת הפורום לדעתי חבל לבזבז את הזמן על אנשים שלא מעוניינים בהוכחות, ההוכחות נמצאות כל אחד יכול לעיין בהם לפעמים יכולים לטעות בהבנה כאשר גוברנור או משהו דומה כותב שהוא הפריך משהו. זה הרבה פעמים נראה כך כותבים משהו ברור 1+1=2 ואז גוברנור אומר הפרכה שנראית לו הפרכה ואז מתחיל ויכוח של חרשים כי משחק פה הרבה כבוד ושנאת אמת ועוד עניינים ואז אומרים לא הוכחת! אז חבל על הזמן. לא מזמן קראתי על אחד סטודנט לרפוה שישב למד חצי שנה את האתרים הידועים שמנסים להפריך למד ולמד והגיע כך לסמינר של ערכים, ומה קרה? בסוף הסמינר הוא אמר בסימפוזיון: "בזבזו לי חצי שנה מהחיים" על זה אני לא סולח לכם (לאותם רודפי החופש הכבולים ביצריהם) אז חבל על הזמן לבזבז על מי שלא מעוניין באמת שישאר בשלו וירווח לו אין זה מחובתינו להכניס בכוח את האמת בלמשהו כל אחד יבחר את דרכו והוא יבחן בשמים עד כמה הוא רדף אחרי האמת או אחרי ההטעיות שנתנו לו. ועל זה נאמר האמת מגלה את עצמה ביחס ישיר לרמת החיפוש. כל טוב מוצאי חג שמח דוגמאות שימו לב להפרכות: טענה יש חיים לאחר המוות עיין כאן טענה 2 האבולוציה שקר ותראו מה יכתבו איזה הפרכות מעניינות (או שישלחו אתכם לאתרים באנגלית או שישלחו אתכם לינקים ועוד לינקים ועוד לינקים) וכשתשוו בין הדברים תראו אם היתה הפרכה או לא

Governor

New member
'לא מזמן קראתי על אחד סטודנט לרפוה

שישב למד חצי שנה את האתרים הידועים שמנסים להפריך למד ולמד והגיע כך לסמינר של ערכים, ומה קרה? בסוף הסמינר הוא אמר בסימפוזיון: "בזבזו לי חצי שנה מהחיים"' ואני קראתי שהוא חזר בו ואמר שבסמינרים רק עבדו עליו "טענה יש חיים לאחר המוות עיין כאן" טעות. כדאי יותר שתעין כאן. "האבולוציה שקר"? קרא זאת וגם זאת 28439257

למעלה