מי חיפש מרחפים ולא קיבל ?

אז אני היחיד כאן שלא מאמין בריחופים?

באמת שלא נראה לי שהבחור הזה ריחף באוויר בלי עזרת אביזרי קוֹסמוּת מתאימים...
ובכלל, למיטב ידיעתי והכרותי הנוכחיות עם העולם, בן-אנוש איננו יכול לרחף באוויר בלא עזרים כאלה ואחרים, כגון מטוס, רתמה, טרמפולינה, כנפיים וכולי...

כמובן שאני פתוח ללמוד ולגלות דברים חדשים ומפעימים

ינוקא1

New member
עם קוסמות או בלי

אני יודע שזה אפשרי . . . להגיד לך עליו ספציפית שאני בטוח שהוא אמיתי אינני יכול.

אך מה שאני כן יודע זה שהקול מפעיל מרידיאנים אצלינו שהם בדרך כלל רדומים , בינהם יש מרידיאן שבכיוון אחד מגביר את המשקל ובכיוון השני מבטל את המשקל. את כל זה אני כבר יודע מהמחקרים שלי , אך עדיין לא הצלחתי לשים מספיק צ'י בתוך הקול כדי לעשות זאת.

ולמרות זה אני יודע שזה אפשרי , והאפשרויות הטמונות בצ'י גונג באמצעות קול , הן הרבה הרבה הרבה יותר מאשר האפשרויות הטמונות בצ'י גונג באמצעות תנועה.

חיפשתי טריק ולא מצאתי....

באירופה, יש כאלו ברחובות, שישובים הרבה זמן בתנוחה ש"ראש-מיוחד" מדגים.
ההבדל הוא, שאצלם ניתן לראות את הטריק, במיוחד משום שהם לא זזים מהתנוחה לזמן ארוך - כמו בתמונה.
למקל שלהם יש בסיס רחב מתחת לשטיח, המקל מחובר למושב שנתמך ע"י המקל והבסיסי שמתחת לשטיח.

חבר שלי, מורה לקונג פו וטאי צ'י, סיפר לי לפני שנים רבות, שהמורה הסיני שלו, היה מתרומם באוויר כשלושים ס"מ, בזמן מדיטציה.

הוא עצמו ראה אותו עושה זאת.
לדבריו.

ינוקא1

New member
מה שמוזר אצל

ראש מיוחד זו ההליכה המסורבלת שלו , וגם הצורך שלו בכלל במקל - הוא נראה בחור צעיר.
יתכן שיש כאן טריק כלשהוא.
את כל זה אני כותב מהשכל , אך לפי האנרגיות שלי הוא אמיתי.

ינוקא1

New member
טוב , ראיתי שוב

אני כעת די בטוח שהוא מרמה.
זה ברור שהוא זקוק לגלימה הזו , וכן למקל ולשטיח בשביל התקן , וגם הנפילה הזו עם העשן והרעש באה להסוות את קול הקיפול של ההתקן שלו.
הוא שכלל קצת את הטריק המקורי זה בטוח , אבל הרעיון נשאר זהה.

למעלה