מי טייל בטוסקנה?

רחלילי

New member
מי טייל בטוסקנה?

ויכול להמליץ על מקום לישון מקום שאמור לענות על הקריטריונים הבאים: שקט מיטה כפולה ולא שתי מיטות יחיד אור בחדר ולא רק מהפלורוסנט... ירוק לא רק מסביב אלא גם במקום עצמו בחצר שיהיה ירוק רצפה לא חורקת... ללא ריח של רפת... ללא צפיפות בתוך הדירה. דירה עם כמה שיותר חלל או תחושת חלל לא סטייל שנות השמונים או השבעים אלא משהו סוליד כמה שפחות ריהוט ואם יש ריהוט אז לא מזעזע אלא כפרי שקט כזה. נקי. פשוט אני היום ישבתי חמש שעות על אתר עם מלאן תמונות של דירות/חוות נופש וברובן לא היה צילום של הבפנוכו אז לא יכולתי לראות אבל אחרי בית המערה שנפל עלינו בצימר האחרון שלקחנו בארץ דרך הרשת, החלטנו להיות יותר זהירים הפעם! המלצות תתקבלנה בשמחה וששון.

תמרה*

New member
אנחנו טיילנו, אבל ישנו רק במלונות

אמנם באזור סן ג´מיניאנו, במיקום מדהים, ישנו במלון שהוא יותר כמו חוות ארוח או משהו כזה עם בריכה, ואחלה מסעדה, גן ונוף. אם את רותה עוד פרטים תשאלי.

רחלילי

New member
כן אני אשמח לעוד פרטים

כגון האם זה מלון חדיש או משהו כמו חווה שהפכה למלון? אנו מחפשים בית שמחולק לדירות ובו לקחת דירה של זוג. יש לך את השם שלו באנגלית? ולסיום - מחיר?

תמרה*

New member
אני מצרפת קישור לאתר

מקווה שיעבוד. המקום נקרא hotel sovestro ועוד לפני שראיתי בעצמי את האתר אני לא בטוחה שהוא מעביר את הקסם של המקום. אגב גם המסעדה שלהם מומלצת בחום רב. אחת הארוחות הכי מהנות שלנו באיטליה היתה שם.

רחלילי

New member
נראה טוב ושאלה:

האם ישנתם שם כל התקופה? האם הזמנתם לאן שהוא מקומות מהארץ או שפשוט טיילתם ומצאתם? באיזו תקופה טיילתם?

ישנו שם רק לילה אחד, כי ממש הגענו

אליו במקרה, אבל אנחנו עוד נחזור לשם להרבה יותר זמן עם הרבה יותר אנשים, זה בעצם כפר שלם, עתיק ששיפצו אותו, יפה להדהים, אנחנו סיימנו שם פילם שלם. אבל.. הרעיון הוא פשטות וטבע, כך שאין טלוויזיה בחדרים ואין חדרניות 24 שעות ביממה וגם לא room service
טיילנו בסביבות תחילת יוני, לא הזמנו כלום מראש, אבל ישנו במלונות די יקרים. ברומא הייתה לנו בעיה, קשה מאוד למצוא אם לא מזמינים מראש. מצאנו בסוף חדר במלון "בברלי הילס" מלון יפה והיחס שם נהדר. אבל גם זה מלון יקר.

רחלילי

New member
תודה!

אגב גם המקום הזה שציינת ממש לא זול, לא רק רומא! בכל מקרה אני מש בבעיה אחרי החוויה המרנינה שהיתה לנו בצימר האחרון שהיינו בו החלטתי לא להזמין שום דבר עד שאני לא רואה תמונות של הבפנים ומחליטה אם מתאים לי לשהות שם והאם יהיה לי שם רגוע. ראינו המון תמונותש ל מבנים מבחוץ שנראים מעולה אבל מטריד אותי איך נראה החדר גם מבפנים למרות שלא נשהה בו ממש הרבה.

tamtamy

New member
מלונות באיטליה

האם יש למישהי המלצות על מלונות ברומא ובפירנצה במחירים סבירים? כל מה שמצאתי דרך האינטרנט וסוכני נסיעות בארץ הם 130 יורו ומעלה. הייתי שמחה לרדת לכיוון ה-100. כמובן מדובר על מלון סביר עם מיזוג ובמיקום טוב. תודה

Ronnie*

New member
מצטרפת לשאלה לגבי בתי מלון

בפירנצה וגם בוונציה, למרות שעדיין לא בדקנו אצל סוכני נסיעות (יש תכנון אך עדיין לא מגובש).

רחלילי

New member
רוני מתי אתם מתכננים לסוע?

האם תהיו מעבר לפירנצה ורומא גם בטוסקנה במקומות הקטנים (כלומר האם פירנצה כאזור או כנקודה?).

Ronnie*

New member
אז ככה:

אנחנו לא יודעים עדיין מתי - כנראה מתישהו בספטמבר. התוכנית היא להיות באיטליה ובשוויץ 10 ימים, כך שיש לנו רק שישה ימים להיות באיטליה (צפון איטליה), שזה ממש לא מספיק. מה שחשוב לנו זה להיות בפירנצה (יומיים כנראה) ובוונציה (יום אחד). מעבר לזה, אני משערת שנטייל (ממש לא הרבה) באזור טוסקנה, ואח"כ ניסע לכיוון שוויץ. על רומא אנחנו מוותרים מראש (אם כי בצער), נשאיר אותה לטיול הבא. בכל מקרה, מחר אני בטח אדע יותר, כי אנחנו מתכוונים ללכת לסוכנות נסיעות אחר הצהריים ולסגור את זה. אשמח להמלצות ורעיונות ממך ומכולם... (בעיקר אנחנו מתלבטים איך לתכנן את המסלול, הבנתי שאפשר לנחות ברומא, מילאנו או ונציה) מתי אתם נוסעים?

רחלילי

New member
אצלנו:

הנסיעה מתוכננת לספט´ למשהו כמו 10 יום בערך. רק איטליה דגש על טוסקנה. עד כמה בררנו לגבי טיסות מאד יקר אם את שומעת על משהו במחיר סביר נשמח לשמוע וכמובן נעדכן מצידנו. אין עוד הרבה תכניות נראה לי שברגע שנדע מתי טסים היכן נוחתין יהיה לנו עוגן ולפיו נתכנן לדוג אם נוחתים ברומא נעשה שם יומיים זהו הכי מטריד אותי זה עניין השינה (לדוג פראג המדהימה במלון 5 כוכבים קיבלנו מיטות נפרדות שאפילו לא צמודות זו לזו!!! או במצפה כלשהו בצימר קיבלנו קירות מערה עם חול נופל על הרצפה מהמערה. אז כעת חשוב לי לדעת מראש איך נראה המקום בו ישנים מעבר לזה מתכננים טיולים רגליים אולי שווקים אך בעיקר הרבה טבע.

Ronnie*

New member
לגבי הטיסות,

מה זה "מאוד יקר"? אני שואלת כי אנחנו הולכים לברר מחר ואני רוצה לדעת למה לצפות... לגבי מקומות לינה, את צודקת... (דווקא בפראג ישנו במלון נחמד מאוד, אם כי ממש לא במרכז). אגב, ההורים שלי המליצו לי על מלון בפירנצה - הם צריכים לחפש בשבילי את שמו, כשאדע אעדכן אותך.

tamtamy

New member
איטליה בספטמבר

הי, אנחנו נוסעים לאיטליה בספטמבר לשבועיים וחצי. החל מיום אחרי ראש השנה. אני מציעה לכן להזדרז מאוד עם הזמנת הטיסות כי לנו כבר לא היו מקומות לחזרה בשבוע של ה- 22 לספטמבר, לא מאיפה שרצינו והיה נוח. בסוף כן מצאנו דרך צ´רטריסט אחר. יש שניים שולטים בארץ - יוניטל וקשרי תעופה - וצריך לודא שסוכן הנסיעות עובד עם שניהם (זה לא תמיד ככה). בכל מקרה, בסוף אנחנו טסים וחוזרים עם אל-על כי יש להם הנחה לסטונדטים שמוזילה את הטיסה למחיר דומה לשל צ´רטר אבל בטחון ודיוק הרבה יותר גבוהים. אז גם שווה לבדוק. אני עדיין מנסה להשיג מלונות במחירים סבירים לרומא ופירנצה, אז אשמח להיות שותפה להעברת המידע בנושא. תודה, תמי

תמרה*

New member
ככלל, בערים ה"גדולות" המלונות

הרבה יותר יקרים. אנחנו היינו ברומא במלון אקדמיה, ואני זוכרת שהוא לא היה זול, אבל הוא ממוקם מעולה הכי שאפשר - 2 דקות הליכה מפונטנה דה טרווי, והוא ממש נחמד. הבנתי מירון שיש ברומא ממש מלונות מזעזעים. בפירנצה -היינו רק יום וחצי לכן היה לנו חשוב שהמלון יהיה ממש במרכז. מצאנו מלון מדהים ממש בדואמו ואני ממליצה עליו מאוד. המלון מהווה קומה בבית ישן ממש, ומבחוץ נראה זוועה. בתוכו מגלים שמדובר במלון קטנטן, חדיש לחלוטין ומצויין. שמו CHAINI BIGALLO, והטלפון שם 214496 216086 (055). אני אנסה למצוא קישור לאתר. בונציה - היינו במלון יקר. אם בכ"ז מישהי רוצה פרטים אשמח לתת.

רחלילי

New member
ונציה

היש טעם להיות שם יותר מכמה שעות? יש טעם לישון שם אם אנו בגדול מרכזים את רוב הטיול בטוסקנה? חשבנו להתחיל או לסיים ברומא/ורונה ואולי לקפוץ לוונציה השאלה אם יש טעם לישון שם או לא.

למעלה