מי טייל בטוסקנה?

תמרה*

New member
אנחנו הגענו אחה"צ לונציה והיינו שם

עד למחרת בצהריים. כנינו היינו שם כבר, ולכן לא רצינו לבשקיע שם הרבה זמן. מצד שני שנינו מאוד אהבנו את ונציה. כללית, אין שם הרבה מה לעשות חוץ מלטייל ברחובות, מה שלדעתי ממש מקסים.

חוזרת על ההמלצה שלי בערים - B&B

חד משמעית, פחות מושקע מבתי מלון אבל יותר אינטימי וברוב המקרים יותר זול - במיוחד אם נשארים כמה לילות. אפשר להתגמש על הנחות במקום ארוחת בוקר, מה שאי אפשר בבית-מלון (וכולנו יודעים מה שוות ארוחות בוקר בבית מלון אירופאי). יש לי את השמות של המקומות שאנחנו היינו בהם בפירנצה וברומא ובפדובה - על פדובה אני לאו דווקא ממליצה, המקום אמנם היה מתוק אבל רחוק מתחנת הרכבת ודי מסורבל להגיע אליו... על רומא ופירנצה - מאוד מאוד. אני מצרפת כתובות וכו´ אבל יש המון אופציות, פשוט תחפשו במנועים השונים על דברים כאלה ותלכו על מה שמתאים לכם. ברומא גרנו במקום 3 דקות הליכה מהותיקן, שקט ומתוק, על קו אוטובוס מרכזי בתוך העיר ושילמנו 150.000 לירטות ללילה (היא הורידה לנו עוד על זה שלא לקחנו א.ב. - לא זוכרת כמה) והביאה יין שנרים כוסית לחיים ביום ההולדת של הגבר (היא גילתה את התאריך מהדרכון). Owner: Alessandra and Eva Kampfer [email protected] Tel. 06/39376994 (home) 0338/8719324 (mobile) בפירנצה שילמנו 120.000 ללילה כי נשארנו יותר מ-5 לילות, גרנו מטר מהדואמו ומהעירייה, הטלפונים מהארץ: נייד עדיף 5664-9351-32-39-013 או 5887-5264-5-39-013 המחירים נכונים לספטמבר לפני שנה.

zamzam

New member
אנחנו ישנו ברומא במלון חמוד מאד, 5

דקות ברגל מהותיקן ומחובר תחבורתית לשאר האתרים. המלון נקרא GRAND HOTEL OLYMPIC ניתן למצוא פרטים עליו באתר HOTELSONLINE.CO.IL UVNJHR המלון הוא מלון 4 כוכבים והמחיר סביר מאד יחסית לרומא 90 יורו לליה. מומלץ. באזור טוסקנה ישנו בבית חווה חמוד מאד אך אין לי את כתובת האתר שלו

סרינה

New member
נראה לי שהמקום שאנחנו ישנו בו

עונה על כל הדרישות. הוא נקרא castello di Tornano, והוא באיזור ההררי של הקיאנטי - בערך חצי שעה מסיאנה, שעה מפירנצה (שאליה לא הגענו). יש דירה חמודה - לא ענקית, אבל גם לא קלאוסטרופובית, עם מטבחון ומרפסת ונוף. יש במקום בית חווה מרכזי (מה שנקרא "הטירה", בהגזמה מסוימת), בריכה יפה, וארוחות בוקר שאפשר בהחלט לוותר עליהן. הבעיה היחידה (שכמובן מוסיפה לקסמו המרוחק של המקום) היא שההגעה לשם קצת קשה - עולים בעליה תלולה, בדרך עפר, ומאו לא מומלץ לעשות את זה בפעם הראשונה בשתים-עשרה בלילה, אחרי נהיגה של 6 שעות ממילאנו - היה מפחיד. המחיר של המקום, עד כמה שזכור לי, לא מהיקרים. ואם כבר טוסקנה, אני ממליצה על עיירה מתוקה שנקראת Radda in Chianti - אם אפשר גם לישון בה, עוד יותר טוב.

למעלה