מי טסה לומבלי ב2 ליולי? יש לי כרטס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
מ מורי לנצח New member 25/11/10 #3 שדמיתוש!!!! התגעגענו! לאן נעלמת לנו? מה זאת הנטישה הזאת?? לא יפה .... יאלללה נתראה בוומבלי?
R RobbiesOfficialBabe New member 25/11/10 #4 שדמית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif כמה שהתגעגענו אלייך.. מה שלומך? לאן נעלמת?? מה חדש בחייך..?
שדמית../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif כמה שהתגעגענו אלייך.. מה שלומך? לאן נעלמת?? מה חדש בחייך..?
F FourMinuteWarning New member 25/11/10 #5 ברוכה השבה לפורום../images/Emo24.gif אנחנו נהיה בהופעה ב-2 ליולי
S Shadmitush New member 25/11/10 #6 ואי איזה חמודות! גרנו בגרמניה כמה חודשים בגלל העבודה של אבא שלי חבל שלא נישארנו עוד קצת כי טייק דאת היו שם מראיים אותם הרבה בטלויזיה והיתלהבתי כול הזמן כמו ילדה קטנה. גם אני היתגעגתי בעסה לחזור לבית ספר המעצבן מה קרה לפורום שהוא בצבע אדום? איך הצלחתם להחליף לאדום?
ואי איזה חמודות! גרנו בגרמניה כמה חודשים בגלל העבודה של אבא שלי חבל שלא נישארנו עוד קצת כי טייק דאת היו שם מראיים אותם הרבה בטלויזיה והיתלהבתי כול הזמן כמו ילדה קטנה. גם אני היתגעגתי בעסה לחזור לבית ספר המעצבן מה קרה לפורום שהוא בצבע אדום? איך הצלחתם להחליף לאדום?