מי טס ב30.6?

yanivb18

New member
מי טס ב30.6?

אני צריך לדעת פרטים על איי נאפה אני רוצה לדעת כמה כסף להביא כי אני רוצה ללכת למועדונים לעשות אופנוע ים קטנוע אבובים להיכנס לפארק המים הגדול אוכל...אני רוצה לדעת כמה כסף להביא המלצות בבקשה טיול אחרון לפני צבא אסור לפספס כלום

yanivb18

New member
שווה או לא?

דרך אגב אני השגתי את הדיל הזה מ30.6 שבוע באיי נאפה כולל טיסה והכול והסעה עד לבית דירות 2000 שקל שווה או לא?

קודם כל....

אחשלי כך אוויר אתה עוד לא מתחתן כפרה..אתה לחוץ אחי.. תיזרום..... הדיל שלך יצא סבבה אחי.. כסף אתה תצטרך ככה...עם אתה רוצה לעשות הכול אופנועי ים טרקטורונים פארק מים באנג'י אוכל טוב אתה צריך משהו כמו עוד 4000 שקל אחי להנות!!!! ודרך אגב כל מי שנוסע לנאפה יש לו הסעב לבית המלון....

yanivb18

New member
כנס

מה עם אכול נורמלי בלי באנגי וטרקטורונים 2000 זה בסדר?

yossibalali

New member
כן

2000 זה מצויין אם אתה לא מתכוון להשכיר משהו ולעשות באנגי

yanivb18

New member
תודה יש לך עוד טיפים אולי?

סבבה אחי תודה יש לך עוד טיפים אולי?

yossibalali

New member
טיפים?

תעשה חיים תאמין לי עכשיו ברצינות. טיפ ראשון קנו אלכוהול בדיוטי פרי.. (בסביבות ה5 ליטר יספיק לכם) זה יחסוך לכם ללכת לבארים לפני מסיבות... פשוט תשתו בבית דירות כמה חברה מהבית דירות וצאו למסיבה.. זה הכי טוב... טיפ שני .. אל תלכו לים כל יום... לכו רק איזה 3-4 פעמים לים + עוד פעם אחת ביום האחרון ואז תעשו גם ספורט ימי בכל הכסף שנשאר לכם (מומלץ אופנוע ים לזוג... עולה 12 פאונד לכל אחד) טיפ שלישי חובה אבל חובה לנסוע לפארק מים... הכניסה לשם עולה 12 בד"כ אבל יכול להיות שיציעו לכם כניסה ב10 פאונד.. מונית לשם עולה יקר אז כדאי לנסוע מונית מלאה.. פשוט חוויה הפארק מים! ותעשו הכללללל אל תפחדו מכלום!!!! במיוחד המגלשה הכחולה עם המזרונים שנכנסים בה 3 זה אחד הדברים באמא שלי! טיפ רביעי יציעו לכם ללכת להפלגת מסיבה כזאת! לכו על זה! זה עולה גם משהו כמו 10 פאונד אני הצטערתי על הרגע שלא הלכתי אבל פשוט לא הרגשתי טוב ביום שרצינו ללכת... טיפ חמישי אל תאכלו כל היום בחוץ (מסעדות וגאנק פוד) כי אתם תצאו בנזקים... אני ממליץ להיכנס לאיזה סופר לקנות פסטה לקנות לחמניות לקנות נקניקיות (אם אין לכם בעיה של כשרות כי לכו תדעו מה הם עושים לבשר שם) לקנות קטשופ לקנות ביצים ואתם תחסכו לכם הרבה כסף... וגם אין כמו האוכל של הבית אה? חח טיפ שישי תקנו שישיות מים מינרליים.. לכו תדעו איזה מים יש שם בברזים בכל מקרה שישית מים עולה לא יקר בכלל אז כדי לכם לקנות יש מקרר יש הכל... טיפ שביעי יש לך בבית דירות דבר כזה עם מפתח שאם אתם לא בבית דירות והמפתח לא בתוך הבית שלו אז אין חשמל - מה שאומר שאין מקרר, אין מזגן ואין הטענות של פלאפונים... אל תהיו פרייארים! תשאירו את המפתח בתוך הדבר הזה שלו וצאו מהחלון... תאמינו לי זה סיוט לחזור מהים ולהיות בחדר חם... בקשר לגניבות כן יש בזה סיכון אבל תראו מי יש לכם בבית דירות אם יש ערסים וכאלה אז לא כדאי... לנו היה רק בנות אז וואלה לא פחדנו לא כלום (ואל תסגרו את החלון כי אתם נכנסים גם דרכו) טיפ שמיני בכל הקטע של המרת הכסף אני ממליץ לעשות את זה בקפריסין... פשוט לנסוע לשם עם דולרים ולהמיר אותם... ואל תמירו יותר מידי.. כל פעם 100 דולר (שזה ייצא לכם בערך 40 פאונד) אם אין לכם דולרים אז תמירו בארץ משקלים כי להמיר לדולרים ואז לפאונד זה הרבה עמלה... וואלה אחי זהו בנתיים כתבתי מגילה חחח ואני מעלה זכרונות משם תאמין לי אתה תהנה שם כמו שלא נהנת בחיים שלך...

אחשלנו...

מתי אתה ההית שם יש לך תמנות משם גם?< ואיך כפרה אני הלך לי 700 אלף שקל כפרה כולל הדיל בנאפה וגם הרווחנו לילה ה ההינו 7 לילות 8 ימים!... אחי השכרו כולם טרקטורונים שזה יצא לי משהו כמו 1200 שקל לשבוע אחי כל יום חוץ מהיומים האחרונים שקנינו לאכול בסופר ובישלנו בחדר ההינו אוכלים מקדונלדס , בורגר קינג , פיצה האט או מסעדות... קנינו כל אחד מתנות ב400 שקל לארץ...ביזבזתי בדיטי פרי משהו כמו 550 $ אחי על שתיה סיגריות בשבילי ושמתי אני וכל החברה שלי כל אחד 30 $ לאלכוהול עשיתי גם פארק מים גם הפלגה וגם שילמתי למועדונים אחי אתה מבין...התפנקתי על החיים אבל יצא לי הרבה כסף.. אבל אני לא מצטער על שקל...

yossibalali

New member
אתה התפנקת אחי

לי בגלל שלא היה לי 18 לא קניתי בדיוטי פרי אלכוהול וסיגריות קניתי מתנות לאחותי ולמשפחה אבל הם הביאו לי כסף..... גם לא השכרתי טרקטורון..... בקיצור יצא לך עוד 3000 שקל בגלל הבזבוזים בדיוטי פרי וההשכרת טרקטורון..

DJfroyke

New member
אנחנו חשבנו חסכוני

אחי זה שאתה נוסע לטיול לפני צבא לא אומר שאתה צריך לזרוק כסף על כל השטויות שמציעים לך שם כי איה נאפה יקרנים גנבים וזה ידוע. יש כמה דברים שכדאי להימנע מהם ותצא בזול אחי אני אספר לך מה אנחנו עשינו אני הייתי לחוץ על טרקטורון אז לקחנו שלושתנו טרקטורון ליממה אחת, לקחנו אותו לשטח offroad מטורף וקרענו לו ת'צורה, זה עלה לנו 350 שקל!!!! אבל בגלל שזה היה ביחד אז יצאנו בזול אחי את הבאנג'י, אם אתה שואל אותי, אל תעשה. זה 450 שקל!!!!!!!! וזה לא שום דבר מיוחד! יש באנג'י בכל מקום! הם גנבים מגעילים וזה חצי אלף שקל בשביל קפיצה של 10 שניות. ולזה אני מתכוון אל תשתגע ותזרוק כסף על כל השטויות שלהם. אממ... אנחנו אכלנו כשר, אז הבאנו מהבית ממרחים ומנות חמות והעברנו ככה את הטיול בכיף אבל אם אתה רוצה לאכול שם, כמו שאמרו כאן, תקנה מצרכים ותאכל בבית רוב הזמן. במלונות דירות יש כיריים ותנור והכל. תקנה אלכוהול בדיוטי פרי כי גם על אלכוהול יקרעו אותך שם אני לא קניתי מתנות הביתה פרנציפ כי הכל שם היה כל כך יקר שזה היה פשוט מגעיל... תקנה בדיוטי פרי מהארץ :) ספורט ימי, יש דברים ממש מגניבים לעשות שם, כמו בננות, אבובים, FLYFISH שאלה דברים ששווים את הכסף (יחסית). דברים כמו אופנוע ים זה יקר בצורה מפחידה אז אל תזרוק על זה את הכסף סתם. עדיף לך להתפנן על טרקטורון. פי 100 יותר זול כי אתה מקבל אותו לכל היום. ו... זהו, חוץ מזה תשתגע, תלך למועדונים, תקפיץ צ'ייסרים חופשי וכל זה, אתה תצא בהרבה יותר זול ממה שאתה חושב. אני, שאכלתי רק אוכל מהבית, הוצאתי שם אולי 1200 שקל, וזה כלל טרקטורון פארק מים מועדונים הכל. פשוט אל תיפול לגניבות שלהם. ועוד טיפ אחי, אם באים לפארק מים מינימום 12 אנשים או משהו כזה, אתה מקבל כרטיס ב 110 שקל במקום 140. אנחנו הבאנו את החמולה מהמלון וכולם יצאו בזול. תהנה אחי!

שומעע...

יש הרבה דברים במה שאתה אומר ויש גם הרבה שטויות יקר זה נכון!!! אבל כפרה אתה נוסע לחו"ל מה אתה נוסע להיות שם קמצן או להנות ולעשות מה בזין שלך!!!!! אנחנו לא עשינו את הבאנג'י כי הוא היה סגור בננות אבובים אופנועי ים יש לי כאן בבית באילת... אחי הטרקטורונים לשבוע כפרה וטרקטורון 150 כפרה לא הצהובים המסריחים האלה... אני ואמר ככה עם אתה נבא לנסוע לחו"ל אחי שלא תתבאס כשתחזור ותגיד ואיי איזה בעסה לא עשיתי את זה ואת זה למה כי לא היה לי כסף.. וגם כפרה היה צריך כסף לאיזה פאלטה חמודה....

yossibalali

New member
וואלה אבל שמע אחי

יש אנשים שאין להם כזה סכום של כסף... והדבר היחיד שמפריד בינם לבין לנסוע זה לדעת אם אפשר להסתדר על 4000 שקל... אז התשובה היא כן - אפשר להתסדר טוב מאוד עם 4000 שקל אם לא מתפרעים יותר מידי

כןן כפרה..

בזה אתה צודק אבל יש אנשים ששואלים עם כמה כסף יספיק לי ללעשות ככה וככה וככה וכהה אתה מבין את כל הדברים אז אני מביא להם דברים מציאותאים

DJfroyke

New member
אחי גם אתה צודק במשהו

אבל 4000 שקל??? זה המקסימום אחי אני יכול להבין שתגיד לי 2500 שקל זה חובה 3000 אבל 4000?? אחי אפשר לזיין לאיה נאפה ת'צורה עם 4000 שקל ואתה צודק בעניין שכשאתה בחופשה אתה לא צריך להתקמצן, אבל אתה גם לא צריך פתאום להתעוור לעובדה שגונבים אותך בדברים מסויימים כמו באנג'י מעאפן או אופנוע ים שעולה מאות שקלים לרבע שעה. חופשי קח טרקטורון יפה לשבוע. חופשי תפנק איזה צ'יקיטיטה ב 200 שקל בבר אבל אנשים מוציאים יותר מדי על שטויות שם

yossibalali

New member
לא מבין מה נתפסתם על אופנוע ים

אני עשיתי... אם עושים אופנוע ים זוגי זה עולה 22 פאונד ל2! 11 פאונד לכל אחד... מה הבעיה? זה זול יחסית

DJfroyke

New member
אמממ שזה רבע שעה!!!

ואז כל אחד מקבל נטו כמה.... 5 דקות?! 110 שקל?! אנחנו לקחנו טרקטורון ל י מ מ ה לא נתנו לו מנוח 24 שעות עלה 110 שקל כל אחד

Tornado88

New member
תגובונת

אחי אני נוע עם חברים שלי ב1/7 כמה כסף להביא...זה תלוי בך בוא נגיד ששמה הכסף שלהם יקר מאוד לירה קפריסאית אחת שווה ל10 שקל!!! מבחינת האוכל אני ממליץ לך להביא מנות חמות מבהבית פסטה וכאלה...תבדוק שבמלון או בבית דירות שאתה נמצא שמה יש מטבחון או משהו כזה שיהיה אפשר להכין משהו פשוט.כי האוכל שמה גם עול הרבה כסף אני אישית מביא איתי כסף לבזבוזים משהו כמו 2300+ באיזה בית דירות אתה הולך לשהות??

למעלה