מי יאכל/תאכל אתי מרק?

מי יאכל/תאכל אתי מרק?

אני אשה בת 53, עוסקת באומנות ובהנחיית קבוצות, אוהבת בעלי חיים (בעיקר חולה על כלבים) וילדים, לומדת בתחומים הקשורים לרוחניות, אכפתניקית ומעניקה, מורכבת ושרוטה. אך שמחה לבשר שכיום, לאחר נצח של טיפולים ועבודה על עצמי, אני שרוטה רק במידה:)
לצערי, אין לי משפחה. מאז שמלאו לי כמעט עשרים שנה אני לגמרי לבד בעולם. (גם עם משפחת המוצא שלי הייתי מאוד לבד ובודדה, הייתה רק הפאסאדה של משפחה). בגלל הרקע הקשה ממנו באתי, לא הצלחתי להקים משפחה. אני חושבת שרק מי שאין לו משפחה יכול להבין עד כמה זה לא פשוט.
אני מחפשת קשרים משמעותיים. לא כל כך קל לי למצוא. גם בגלל שאני מאוד עסוקה. גם בגלל שאין לי צורך ורצון להיות בקשרים שטחיים של מסיבות, בארים וסמול טוק, וגם בגלל שאני נעה בין שני עולמות: לעולם השרוט של פעם כבר אינני מתחברת, ועם אנשים "שבעים-נורמליים" (לא בטוחה מה זה אומר, אך זאת התחושה שלי)- גם לא כל כך קורה חיבור עמוק.
אני מחפשת א/נשים (גברים או נשים או טראנס) אינטליגנטיים, מודעים, שעשו עבודה על עצמם, נעימים ומסבירי פנים שאיתם ארגיש בבית. שנוכל לאכול צלחת מרק ביחד ולדבר על ההתמודדות שלנו עם החיים, עם הדיכאון, עם הקשיים, כמו גם על ההתקדמויות, הנצחונות, ההישגים והמתוק והיפה שבחיינו.
מחכה.

למעלה