מי יבואן אקווריומים SUN SUN ? אני לא מצליח לברר
ה החייזר New member 31/7/13 #2 תנסה כאן https://www.google.co.il/search?q=י...ozilla:he:official&client=firefox-a&gws_rd=cr
Y Yogev1982 New member 1/8/13 #4 למיטב הבנתי לאחר שיטוט מעמיק באינטרנט תוך קריאה בפורום מסויים של אנשים מסויימים (שאני סומך על המילה שלהם), היבואנים שלהם הם "עולם האקווריום" השאלה היותר חשובה היא, למה אתה נעול דווקא על האקווריום הזה ? או שמה יש לך כזה ואתה מחפש חלק כזה או אחר
למיטב הבנתי לאחר שיטוט מעמיק באינטרנט תוך קריאה בפורום מסויים של אנשים מסויימים (שאני סומך על המילה שלהם), היבואנים שלהם הם "עולם האקווריום" השאלה היותר חשובה היא, למה אתה נעול דווקא על האקווריום הזה ? או שמה יש לך כזה ואתה מחפש חלק כזה או אחר
Y yakov56 New member 1/8/13 #5 תודה רבה.אתה צודק,אני צריך חלק לאקווריום . לא הייתי קונה אקווריום חדש שלהם. אקווריומים של איזה יצרנים אתה ממליץ?
תודה רבה.אתה צודק,אני צריך חלק לאקווריום . לא הייתי קונה אקווריום חדש שלהם. אקווריומים של איזה יצרנים אתה ממליץ?
Y Yogev1982 New member 1/8/13 #6 לא ממש שולט בחברות לי יש אישית שני אקווריומים של JEBO (חד גדול ועיקרי ושני קטן לטיפולים ודגיגים) ואני מאוד מרוצה אם אתה מחפש חלק מסויים ממליץ לך לחפש ב EBAY ראיתי לא מעט מוצרים של החברה אם אתה מתקשה תנסה להסבי איזה חלק אתה צריך ואנסה לעזור לך למצוא שם
לא ממש שולט בחברות לי יש אישית שני אקווריומים של JEBO (חד גדול ועיקרי ושני קטן לטיפולים ודגיגים) ואני מאוד מרוצה אם אתה מחפש חלק מסויים ממליץ לך לחפש ב EBAY ראיתי לא מעט מוצרים של החברה אם אתה מתקשה תנסה להסבי איזה חלק אתה צריך ואנסה לעזור לך למצוא שם
Y yakov56 New member 1/8/13 #7 יוגב תודה אני מכיר את האתר. קניתי דרכם ראש כח. אכשיו אני צריך מכסה חדש .אבדוק אצל יבואן וגם באתר הנ"ל. שוב תודה
יוגב תודה אני מכיר את האתר. קניתי דרכם ראש כח. אכשיו אני צריך מכסה חדש .אבדוק אצל יבואן וגם באתר הנ"ל. שוב תודה