מי יבוא לראש השנה?

מישהו מכיר???

חברה מישהו פה מכיר את השחקן ההורס ריאן פליפה??? הוא מזכיר את גסטין!! אם מישהו מכיר שיגיב להודעה הזאת אני ישים תמונה שלו שתיראו איך הוא מזכיר את גסטין

איך עושים פורום?

חברה אני מנסה לעשות פורום על ריאן פליפה ואני לא מצליחה אני לא יודעת לאן צריך להיכנס כדי ליפתוח פורום פליז תענו לי ותסבירו

Justin RuLeZ

New member
צודקת הוא דומה לו קצת תמיד חשבתי

ככה... תקשיבי בקשר להודעות אל תפתחי כל הזמן הודעות חדשות תגיבי לאחרות פשוט תכתבי שאת מנצלת שירשור למשהו אחר וזהו .. אז בקשר לפורום את צכה לשלוח הודעה למנהלת של הפורומים של תפוז ואת ממלא שם איזה טופס והם שולחים לך הודעה שתבואי לראיון ברמת גן ואז קובעים אם את יכולה לפתוח פורום

מי יבוא לראש השנה? ../images/Emo24.gif

פורום טלוויזיה פתח בסקר ענק: איזה כוכב/ת הייתם רוצים להביא כדייט שלכם לארוחה המשפחתית בראש השנה? הראל מויאל? אגם רודברג? אפרת כהן? אביעד קיסוס??? בואו להכריע בסקר המיוחד והחגיגי!
תומר שטרית, עורך דין המתמחה בפונדקאות, יענה לשאלותיכם הערב ב-19:00 בפורום פונדקאות. הכינו שאלות מראש!
ו... שירי אלקבץ היתה כאן אתמול לפני הגמר הגדול של כוכב נולד וסיפרה את האמת על התחרות ועל המשתתפים בה. היא גם חזתה מראש את נצחונו המפתיע של הראל מויאל ושרה את הסינגל החדש שלה בהשמעת בכורה! בואו לראות.

jt fan

New member
חחח סטופ פה../images/Emo70.gif

אני לא מוכנה שתצטרפי לפורום בלי שאני אומר לך ברוכה הבאה
אזזזזזזזזזזזז.. ברוכה הבאה!!

אבל עוד לא הצטרפתי רישמית..

אבל גרסיס מי אמור
חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה חולה עליך חנית בן יהודה. [אל תנסי להבין]

liavsayegh

New member
הוא שיחק ב........

"אני יודע מה עשית בקייץ האחרון" הוא שיחק ת הילדה הצפוני והעשיר..... שמת ראשון הוא דומה לו אבל ג'סטין יותר חתיך!!!!!!!

למעלה