מי יבחן את המורים?

skito

New member
מי יבחן את המורים?

ואללה חדשות 3.10.2004 "אם יתקבלו המלצות ועדת דוברת, יוחל בקרוב בהכנה לקראת חיבור בחינות רישוי למורים. ההצעות כבר נזרקות לאוויר: מבחן חד-פעמי, מבחן תקופתי, ואולי גם מבחן מעשי מול כיתה דמיונית..." להלן תגובה מס' 59: "שגיאות כתיב יש לכוללנו לרובנו יש שגיאות כתיב. אפשר לקרא ספרים ועיתונים מאמרים ירחונים מגזינים ולראות איך מילה צריכה להראות. כדי שלא יהיה טעויות. רק שימו לב לפני שאתם שולחיפם את ההודעה לעבור עליה ולראות שאין שגיאות כתיב. מוגש כחומר למחשבה.... מה שאפשר לעשות? לקרא ספרים,עיתונים וכו' ולראות איך כל מילה צריכה להראות כל מילה."

shellyland

New member
שגיאות כתיב הן נושא בעייתי.

אצל חלק מם האנשים הן בלתי-נמנעות, ללא קשר לרמת ההשכלה, הידע או האינטיליגנציה שלהם. לכן, כתיב נכון הוא קצת OVER-RATED בעיניי. סגנון רהוט, עברית תקינה ותוכן ענייני חשובים הרבה יותר.

giba70

New member
הבעיה שמורים צריכים ללמד

ואם הם טועים, מן הסתם הם גם מטעים

giba70

New member
התגובה שלי התייחסה לתגובה שלך

וחשבתי שאת הגבת באופן כללי. לא הגבתי לתגובה 59. חוץ מזה תגובה 59 סומכת על העיתונים.... נו באמת, גם שם יש כבר הרבה טעויות כתיב

קא זו או

New member
קראתי את זה. זה מאוד מוצא חן בעיניי

מעניין איך יצפו, בנוגע לשאלה 59, ממורה עולה מרוסיה שיכתוב עברית כהלכתה אחרי 3 או 4 שנים כאן, מעניין. האם תהיה העדפה מתקנת האם תהיינה התאמות דרכי היבחנות כפי ששלי מצפה? האם יפרחו מכוני ההכנה לבחינות האלה?

קא זו או

New member
מה לא יקרה?

1. מכוני הכנה למבחנים למורים? 2. התאמת דרכי היבחנות למורים בעלי לקויות למידה? 3. העדפה מתקנת? אני חושב שדווקא ארגוני המורים יסתערו על מבחנים אלה, כיוון שהם מכילים בתוכם איזו הבטחה להעלאת שכר סביב ממצאים אמפיריים, ויש בהם כדי לקדם את מעמד המורה ויש בהם מעין "מוצא של כבוד" גם עבור ארגוני המורים להיפטר מכל מיני מורים/ות מזיקים, גרועים מסוכנים שכיום הם מחוייבים להגן עליהם גם אם אין ברצונם להגן עליהם.

קא זו או

New member
כלומר, אם יש עוד תקווה בלבי

שארגוני המורים לא הפכו לאירגונים שעבר זמנם לחלוטין.

אטיוד5

Active member
חה

מכיוון שרוב המורים הם זבלה שבזבלה, ובהיותם הרוב, הם אלו שיקבעו שלא יקום ולא יהיה, ושלא יעלה על הדעת, ושבמלחמה כמו במלחמה.

קא זו או

New member
אתה יודע מי יהיה חייב לעבור את

הבחינות - מורים ומורות צעירים. החטיארים כבר לא יבחנו בכלום. יש לי חברה בארה"ב - פעם בארבע שנים היא עוברת מבחן. זה כל כך טבוע אצלם בתרבות הארגונית והמקצועית שהיא בהלם כל פעם שאני מספר לה על אפס הבחינות כאן.

למעלה