מי יבנה יבנה.... במה כך בנו את הבמה להופעות של שאקירה המשאיות מגיעות לאיזור ההופעה
P perrinat New member 3/6/03 #1 מי יבנה יבנה.... במה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif כך בנו את הבמה להופעות של שאקירה המשאיות מגיעות לאיזור ההופעה
מי יבנה יבנה.... במה../images/Emo35.gif../images/Emo103.gif כך בנו את הבמה להופעות של שאקירה המשאיות מגיעות לאיזור ההופעה
P perrinat New member 3/6/03 #10 ואנשים אפילו עומדים בתור../images/Emo103.gif כדי להכנס ראשונים להופעה F I N
S Shakira paradise New member 3/6/03 #11 ../images/Emo99.gif יוווו../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif יאאאאא רנתתקעית איזה סרסור אתיופיי אהבתי בלעע הבמה נראת קצת מוזרה באור חחחח חיחיחיח את יודעתתת אני שוקלת לבנות במת שאקי לעצמי בבית כל הכבוד
../images/Emo99.gif יוווו../images/Emo42.gif../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif יאאאאא רנתתקעית איזה סרסור אתיופיי אהבתי בלעע הבמה נראת קצת מוזרה באור חחחח חיחיחיח את יודעתתת אני שוקלת לבנות במת שאקי לעצמי בבית כל הכבוד
M michalas New member 3/6/03 #12 איזה יאאאפפפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo86.gif ייייייהההה אני גם רוצה ככה שיבנו בשבילי במה כזאתי ענקית ומלא מלא מלא ציוד ואנשיםםםםםם הרבה אנשים שיעמדו בתור להופעה שיליייייי yeah right....
איזה יאאאפפפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo86.gif ייייייהההה אני גם רוצה ככה שיבנו בשבילי במה כזאתי ענקית ומלא מלא מלא ציוד ואנשיםםםםםם הרבה אנשים שיעמדו בתור להופעה שיליייייי yeah right....
H Hurakano New member 3/6/03 #13 גדול !!!!! אחלה שרשור אהבתי !!!! חחחח המדריך השלם לבניית במה להופעות