מי ידע, מי שמע - אמבטיה קשיחה?

משהילי

New member
מי ידע, מי שמע - אמבטיה קשיחה?

מישום אין לנו מקום למימי האמבטיות הקטנטנות הרווחות פה, החלטנו שהכי טוב לצ'לולה שלנו (שאגב, טרם נולדה....יש לה זמן...) אמבטיה קשיחה עם סטנד (כמו האמבטיות של פעם). העניין הוא שלא נתקלנו במוצר הזה כאן. מישהו/י יכול לעזור? איפה אפשר למצוא את הנל? (בניו - ורק). >>>תודה

ליאת127

New member
האמבטיה הקשיחה עם הסטנד

לא עומדת בתקנים של ארה"ב. אם את מאד רוצה תצטרכי שמשהו יביא לך את זה מהארץ. אבל לפני דעתי האישית אין צורך לסחוב אמבטיה מארץ קונים את מה שיש כאן שמים על הכיור באמבטיה וברגע שהתינוק מתחיל להשפריץ מים (בערך בגיל 5-4חודשים) שמים את האמבטיה הזו בתוך האמבטיה הגדולה.

משהילי

New member
העניין הוא שכשמעבירים

לאמבטיה הרגילה, בשביל לרחוץ את הצאצא - צריכים ליהיות כפופים. ואת זה, בין השאר, רציתי למנוע...

בגלל שאני סובלת מבעיות גב

זה היה אחד הדברים שממש התעקשתי עליהם שאמא שלי תביא איתה...

Edend

New member
בעיה מוכרת

אני מכירה את הבעיה הזו ניתן לקנות בלוס אנגלס את האמבטיה הזו כמו בארץ אך היא נורא יקרה ולא שווה אני כמעט עשיתי את הטעות הזו אבל לבסוף הסתדרתי עם האמבטיה האמריקאית והלא נוחה....אין ברירה אני עדין משתמשת בכזו והבת שלי בת חצי שנה תתארי לך את הגב שלי
מירב

gmitch

New member
את מתכוונת לאמבטיה של פנג?

בארץ כמובן ניתן למצא בכל חנות עדיין בשימוש. לנו יש אמבטיה שקנינו באיקאה - בארץ עלתה 39 ש"ח והיא מעולה גם ליותר גדולים כי יש פסים נגד החלקה-מאוד ממומלצת באופן עקרוני ה"דפני" שזה המשטח עליו משכיבים את הקטנים נכנס כך שהיא מאוד יעילה

MicMik

New member
את מתכוונת לרגליים בצורת X ?

קשה למצוא, גם לי הביאו מבקרים מהארץ. למרות שראיתי אחד בחנות של חרדים בברוקלין, לא זוכר איפה- זאת הבעיה, ושמעתי שגם בחנות של יהודים בלואר איסט סייד במנהטן ניתן למצוא.

בארה"ב אין

לפעמים במקרים נדירים אפשר להשיג בחנויות של ישראלים. אמא שלי מביאה לי מהארץ, בדיוק היה לי דיון איתה על איך היא תשלח או תסחוב את זה... פשוט אין, הם פוחדים כאן מתביעות, אם תפילי את התינוק שלך.

כן.. ארוזה בקרטון

אבל את הרגליים איך אפשר לשלוח? זה לא נכנס לקרטון... וזה עוד פריט, היא לא יכולה לטוס בכלל בלי מזוודה... וזה קצת גדול מדי לקחת למטוס.

MicMik

New member
דברתי על הרגלים

אמא שלי ניילנה אותם, הדביקה פתק עם פרטי שולח וכתובת היעד, ואחותי הכניסה אותם עם המזודה שלה לבטן המטוס, כאילו היו מזוודה נוספת. הגיע חם וטרי.

הבעיה היחידה...

שהאמבטיה עצמה, הרגלים, ומזוודה, זה כבר שלושה פריטים... אחד יותר מדי

yaelhul

New member
אופס.. לא ידעתי. חדשות רעות מבחינתי

תכננתי שהחמים שלי יביאו לנו המון דברים... למשל פורמולה לתינוקות שעולה כאן כמעט כפול מבארץ. אני לא מבינה את זה. הרי הסימילאק מיוצר כאן ובארץ הוא מיובא מאירלנד, אז איך פה זה כל כך יקר??? יעל

משהילי

New member
פריטים בטיסה

לכל נוסע מותר 2 מזוודות בתא המיטען (כל אחת 32 ק"ג- ואפשר למשוך עוד קצת) ועוד תיק נשיאה קטן במטוס. כך שאפשר ששני אנשים יכולים לסחוב המון.(4 מזוודות + 2 תיקי צד)

ליאת127

New member
תמיד אפשר להוסיף תשלום עבור מטען

נוסף אבל השאלה אם זה משתלם

לפי מה שזכור לי מעבודתי באלעל

מותר לקחת 2pc לארה"ב כשכל אחת 32 ק"ג על כל pc נוסף שילמו אז 90$

למי יש המלצה על אמבטיה מקומית

אני מתכוונת לקנות אמבטיה כאן, ראיתי מבחר של דגמים וצורות, יש לכם המלצות על דגם ספציפי?

למעלה