מי יהיה אמיץ לספר לנו....

• פותח הנושא chyio
  • פורסם בתאריך

chyio

New member
מי יהיה אמיץ לספר לנו....../images/Emo68.gif

האם\איך גאגא השפיעה על נטיותיו המיניות?
אני אספר שבתקופה שהייתי בשוונג עליה, רציתי להיות יותר בסביבת הומואים! (אני לסבית, לכן זה הכי הרבה שאוכל להגיע אליו.)

limors2

Active member
הממ.

בורן דיס וויי גרם לי להרגיש טוב יותר עם עצמי, כי הוא יצא בסביבות התקופה שבה יצאתי מהארון בבית. זה די משמעותי, עכשיו כשאני חושבת על זה
כי זו לא הייתה תקופה כ"כ קלה. אז כל הכבוד לה
וליהי- איך בדיוק זה משפיע על נטיות מיניות? לרצות להסתובב עם הומואים זה לא ממש קשור לנטיה, לדעתי. או שאני לא מבינה איך זה קשור.

chyio

New member
יא, לא ידעתי.

וזה לא קשור! אני רק אומרת שזה הכי קרוב XD

mrShankly

New member
באמת? לי סטרייט!

היא כזו סקסית, שאני מוצא את עצמי תוהה בקשר לדברים מסוימים לפעמים... ועל כמה הם מוחלטים
היא כ"כ הטעם שלי בנשים מבחינת מראה ואופי, אם יכול להיות לי אחד. ובקשר לשרשור... לא ממש, כי אני מעבר לשלב של צורך בשאיבת כוחות מאיזה גורו בנושא, אבל אני מודע להשפעה שיש לה על אנשים צעירים יותר. העובדה שיש מישהי כזו מפורסמת שתומכת בזה גורמת להרבה ילדים (בעיקר) להרגיש יותר בטוחים בעצמם, וזה מבורך, בין אם היא מתכוונת לזה או לא. התוצאה היא מה שקובעת.

sexon4

New member
היא בהחלט נתנה לי ביטחון

והכינה את האווירה כדי שאני אוכל להתוודות מול ההורים שלי שאני הומו.. גם היא תרמה לסובלנות שלי כלפי השונה, חיזקה את תפיסת ה״חיה ותן לחיות״ אצלי ועזרה לי לפתח סובלנות כלפי חלקים בקהילה שלא אהבתי כמו אוחצ׳ות טרנס ודראג... איזה מעצבן זה שבן אדם משפיע דרמטית על החיים שלך, ואתה לא יודע אם זה סתם טריק שיווקי, ובכל מקרה אין לך שום דרך להעביר לה מסר של תודה.. מייאש משהו חחח

chyio

New member
מסכימה איתך בקשר לאם זה טריק שיווקי../images/Emo45.gif

אבל העיקר התוצאה, אם היא טובה אז למה לא

sexon4

New member
../images/Emo45.gif אדירה...

חייבים למצוא דרך להודות לה.. אני באמת מאמין שיש למוזיקה כוח לשנות תפיסות תרבותיות...

מיקה2008

New member
Nens333 אני סטרייטית

ראשית כל ללא שום קשר לליידי גאגא , הייתי בפעם הראשונה במצעד הגאווה(בתור צופה במצעד) בארגנטינה לפני 3וחצי שנים היה נחמד!!! הכמה מדברים שהשפיעה עליי הוא לאהוב את עצמי ולהאמין זה הכל.

Nens333

New member
"מוזרים" נאמר כמובן בצחוק

אצל מעריצי גאגא דווקא הסטרייטים הם "יוצאי דופן" ולא הגייז למיניהם כמו בחיי היומיום לצערי

Nens333

New member
בינתיים אני אשאיר את זהותי המינית לעצמי ../images/Emo13.gif

ולא מנסה לרמוז כלום, בינתיים תחשבו עליי מה שבא לכם, תתפרעו עם הדימיון

Nens333

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

הצחוק לא מביע הסכמה, אני עדיין שומר על שתיקה
לא, באמת

Nens333

New member
לאלאלאלאלאלאלאלא...!

מה פתאום! סטרייטים לא יודעים מזה גיידר? לא ידעתי שככה בדיוק קוראים לזה, אבל כן שמעתי על החוש השישי של גייז לזהות גייז אחרים...! נא לא לשלוף פה אנשים מהארונות בבקשה גם אם בצדק (אם הם גייז) וגם אם לא בצדק (אם הם סטרייטים)!

למעלה