מי יהיה הסינגל הבא לדעתכם?

BlueBeIl

New member
מי יהיה הסינגל הבא לדעתכם?

אני די בטוחה שג'יזוס יצא באיזה שלב כי הוא השיר שהכי מאפיין את כל הדיסק הזה, וכל הביקורות שנכתבו לפני שיצא הדיסק הזכירו אותו... וגם יכול להיות ש Holiday יצא כי היה קליפ לייב שלו ביהוא כשגרין דיי היו אמן החודש (עכשיו הם ה תחלפו באיזה ראפר
). והם בטוח לא יוותר על להוציא את wake me up when septmber ends, ינסו לעשות ממנו טיים אוף יור לייף 2 כזה.

הא?

אני חולה על גרין דיי אבל שמעתי בעיתון רכילויות שהם התפרקו!!!!!!!!!!1 הם לא??????ואט שיטטטטטט איזה סינגל בלעט תעדכן אותי!!!!!!! פליזזזזזז

אממ ג'יזוס זה שיר של 9 דקות...לא?!!

והסינגל הבא זה בולוורד אוף ברוקן דרימס..אחד השירים הכי יפים באלבום.. אני מקווה שאחרי זה יוציאו את HOLIDAY..שהוא גם מדהים.. בכלל לא האלבום מדהים חחח...

BlueBeIl

New member
איך את יודעת?

זה באמת שיר שמתאים לסינגל אבל הוא די... משעמם כזה לדעתי
. הייתי מעדיפה שיר אחר במקום. כן הוא תשע דקות.. אז מה?? נובמבר ריין של GN'R הוא שמונה דקות וזה הלהיט כמעט הכי גדול שלהם.

אמרו לי שהוא יוצא כסינגל הבא..

ולא נראה לי הם יוציאו סינגל של 9 דקות..למרות שלדעתי זה השיר בין היפים באלבום כן!? ובולוורד אוף ברוקן דרימס משעמם!??!טוב...ממש לאאא חחח..אבל כל אחד ודעתו.. ועוד שיר שאני רוצההה ומקווה שיוציאו כסינגל זה EXTORDINARY GIRL אוווו איך שלא כותבים את זה חחח..שיר מדהיםםםםם אני מכורה לשיר הזה...

BlueBeIl

New member
הוא יפה אבל מהשירים השקטים

וגם EXTORDINARY GIRL הוא ככה... למרות שאותו אהבתי הרבה יותר. הייתי רוצה שהם יוציאו גם מהשירים הרועשים והמהירים

BlueBeIl

New member
סיינט ג'ימי../images/Emo45.gif

אבל לא כזה מתאים לסינגל נראה לי... הוא מתאים לרצף של הדיסק. הולידיי לא כזה רועש לדעתי...

יאיי

אני חולהעל השיר הזה.. וגם על הולידי, ואחד השירים הכי יפים בדיסק לפי דעתי זה whatshername למרות שהוא די קצר \: ולא נראה לי שיוציאו את ג'יזס כי זה 9 דקות...

Y M C A

New member
בולוורד אוף ברוקן דרימס

באמת שיר יפה שהיום אמרתי לעצמי שמתאים להיות סינגל... אני ממש אוהבת את הדיסק הזה

BlueBeIl

New member
הלהקה הוציאה את אמריקן אידיוט,

סינגל ראשון מתוך האלבום עם אותה כותרת ומן הסתם יהיו עוד כמה... במיוחד שהאלבום כל כך מצליח (מקום ראשון ביפן, אמריקה ובריטניה זה לא סתם!). באיזה עיתון זה היה כתוב? הייתה תמונה?

עוד שיר מדהיםםםם שלדעתי

יצליח כסינגל זה give me Novacaine ...פשוט שיר מדהיםםםםםםםם.. אלוהיםם הגעתי למסקנה שאני מכורה לאלבוםם אמאא אני לא מפסיקה לשמוע אותוווווו חחח..איזה אלבום מדהיםםםם אלוהיםם

BlueBeIl

New member
נראה שבאמת jesus of suburbia

יהיה סינגל מתישהו - תראו מה הם אמרו בכתבה הזאת - Truthfully, the band would probably rather save their video budget to make a companion film to the nine-minute operetta, "Jesus of Suburbia." "It's a good roller-coaster ride and it shifts gears with lots of highs and lows, and if we could make something visually as colorful as the song itself — or not necessarily colorful, but that's a good ride — I think it would be really interesting," Dirnt said. "We should just play that song over the 'Thriller' video." In reviews of American Idiot, "Jesus of Suburbia" is often singled out as the album's musical and emotional highlight. Some DJs are even spinning the epic track. "I think the DJs like 'Jesus of Suburbia' because they can put it on and go have a cigarette and a crap," Tre Cool deadpanned. "It's really important to have that go-to, like 'In A Gadda Da Vida,' a real long song. It's also good if you're a stripper, 'cause then you can be on the pole for nine minutes and make big bucks." Along with singing praises for "Jesus of Suburbia," critics are calling the album a turning point for Green Day, who are now considered the forefathers of one of the most popular genres on radio (see "How Green Day's Dookie Fertilized A Punk-Rock Revival"). הכתבה מהאתר של VH1

נצל"ש

בידיוק עכשיו ראיתי מצעד הרוק אז שתי הדקות האחרונות.. ואיך לא.. אמריקאן אידיוט מקום ראשון!!! ריספקט!!!!!!!!

למעלה