מי יהיה ה-
?

מי יהיה ה-../images/Emo47.gif?

תוצאות ביינים של הסקר מי ינצח בטור 2004: עד עכשיו הצביעו 127 גולשים וגולשות. ארמסטרונג 63.78% אולריך 16.54% מאיו 6.30% הראס 3.94% סימוני 0.79% מורו 0% אחר 1.58% ד"א היום אחרי ויכוח מר, שכמעט התדרדר לאלימות. התערבתי עם אנשים מסוימים שנצליח להגיע ל-400 קולות בסקר לפני שהפרולוג יוזנק. אז זה הזמן להצביע, מי שמצביע משפיע!!!!!!
 

מאדמאן

New member
מה עם דויד מונגוטייה - אף אחד

לא מזכיר אותו, ההבטחה הצרפתית, כך לפחות הצרפתים חושבים. פרטים על הרוכב הזה בכתבה מצורפת.
 

דדלי

New member
מבקש שלא יתנו לרוכבים הצרפתיים לצאת

מצרפת כדי שלא יחשפו לסמים. לא רואה דרך אחרת להגיע להישגים שלהם בעצם.. מפחיד קצת.. או שהוא פשוט מחפש תירוצים.
 
שלא ייחשפו לחומרים מסוכנים ../images/Emo6.gif

קופידיס היא קבוצה צרפתית, הרוכבים שפיצצו את הפרשה הם צרפתיים (וגם פאסטינה וויראנק הם צרפתיים)-השעיר לעזאזל הוא בריטי (דייויד מילר).
 
חודש יולי החל וסף ההתרגשות מטפס...

מירקתי את מסך הטלוויזיה, היטבתי את רכות ספות הסלון. עכשיו רק נותר ללאנס ,אולריך מאיו ושות' לעשות לי שלושה שבועות של שכרון חושים...
 

מאדמאן

New member
קניתי שאטו דו פאפ, אניזט, פסטיס

והרבה קרחונים, יחד עם המלונים של קאווליון שגדלים אצלי בחצר אני ארגיש ממש שם... פה ושם קצת דגי רוז'ה מטוגנים שאזמין מעכו במיוחד, וקצת בויבז, אני ארגיש עוד יותר שם... איזה געגועים ... allez les anfant !!!!
 
איך מכינים קרם ברולה?

לקראת הפרולוג ובעקבות התחרות הקבועה של דאפילד וקלי. אני מחפש מתכון והסבר לקרם ברולה?
 

natyh

New member
ואפילו טוב יותר

מתכון נתי לטור בקייץ הלוהט : חמרים : נקטר אגסים קיווי בקבוק 2 ליטר . גלידת קרמסימו פירות . גלידת קרמסימו שוקלד ווניל . הכנה : כבסיס בחר בבשוקולד ווניל ליציקת היסודות . את הקירות בנה מגלידת פירות . ערבב את יציקת הביטון בעזרת מיץ נקטר אגסים קיווי . חכה לאלפ דואז . לבש מעיל סקי נגד הקור !!! בתיאבון. נתי
 
איזה פאדיחה...

הבטחתי 400 מצביעים בסקר עד הפרולוג, ורק 133 הצביעו. כנראה שהערכתי לא נכון את יכולת המשיכה של הטור, עכשיו אני אצטרך לשלם על זה. או שלא... יאללה זה הזמן להצביע, מי ינצח בטור 2004?
 

yngwiem

New member
בתקווה שאתה רציני

הינה לך מצרכים 6 חלמונים 4\3 כוס סוכר 2 שקיות שמנת מתוקה 1 מקל וניל (שנף) חצוי לאורכו ) (אם אין לך - חצי כפית תמצית וניל) 6 כפות סוכר הכנה 1 שמים חלמונים ואת הסוכר ומקציפים לתערובת נפוחה ובהירה . 2 שים בסיר קטן את השמנת ואת הוניל ומביאים לרתיחה . מוציאים את מקל הוניל , ומגרדים ממנו את הגרגירים השחורים אל תוך הסיר .(את המקל זורקים כמובן לאחר מכן) 3 מוסיפים את השמנת החמה לתערובת החלמונים ומערבבים היטב. 4 מחלקים את התערובת לכלים אישיים חסיני חום ושמים אותם בתבנית התנור שבה יש מיים חמים עד מחצית גובהה הכלים (כך אתה יוצר אדים בחימום) 5 אופים בחום בינוני 160 מעלות בסביבות ה 30 -40 דק (שים לב שהקרם מתייצב . מוציאים ומקררים מכוסה לפחות לשעה . 6 מפזרים על כל כלי כף סוכר חום בשכבה אחידה --עכשיו אתה יכול לעשות שני דברים : אם יש לך ברנר מטבח אז לשרוף באיטיות את הסוכר עד שיהפך לקריספי אם אין לך פשוט להכניס לתנור מכוונים על גריל ומשאירים לדקה אחת את כל הכלים (זה עושה את אותו האפקט פחות או יותר . מגישים מייד לאחר הזיגוג . כמה הערות : אתה יכול להכין הכל גם יום לפני עד לדרגה שלפני הזיגוג וביום ההגשה לעבור על השלב האחרון של הסוכר החום וכו ... עוד הערה אם אתה לא מעוניין בקרם ברולה וניל יש אופציה לעשות את אותו הדבר בניחוחות לימון פשוט בשלב של הוניל אתה מחליף אותו בסרט מקליפת לימון . שיהיה לך בהצלחה תהנה מחר בפרולוג . אביעד
 

yngwiem

New member
בועז אני מקווה

שהכנת ויצא לך טוב ! תהנה בפרולוג היום אביעד
 
נראה לי מאוד מסובך...

או שזה רק נראה ככה? בכל מקרה לא אכלתי קרם ברולה, ואני בדודה לקרם ברולה.
 

yngwiem

New member
ממש רק נראה כך

אם תתחיל עכשיו אולי באמצע הפרולוג יהיה לך מוכן ויהיה לך טעים זה ממש כלום 20 דק טופ הכנה +שעה לחגות שהקרם יתייצב במקרר ואחר כך עוד דקה לסוכר מלמעלה אביעד
 
למעלה