מי יודעת מה זה?

amysh

New member
מי יודעת מה זה?


זה מה שהייתי אמורה להביא אתמול למפגש (רואים שטרפנו מזה אחרי שהחלטתי לא לבוא...)
אורני- לא לגלות!! ניתן לבנות להתאמץ קצת...
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
ראיתי את הפתק ששירה הכינה אז פוסלת את עצמי

מהשתתפות.
חסרת לי מאד אתמול, גם בדרך וגם במפגש.
 

אמרלדה

Active member
גם אני ראיתי..

תקשיבי, ביזול המקסימה אמנם נתקעה שעה בדרך (והיא היחידה), אבל בסוף הערב, כשאורני אמרה לה: אני מצטערת על הסאגה שעברת בדרך, היא אמרה: מזמן שכחתי.

עד כדי כך היה כיף.

מוסר השכל: לפחד זה מותר. לתת לפחדים לנהל את חיינו, אסור...

איזה צבע מקסים יש לזה. והצטערתי שלא באת.
 

amysh

New member
תודה מתוקות, אבל האמת שגם העייפות הכריעה

וחשבתי לעצמי שאם נתקע בפקק ואני כ"כ עייפה- זה יהיה ממש סיוט בשבילי. בהמשך גם לא הרגשתי טוב- אז בכלל טוב שלא הגעתי.

נכון צבע מהמם?
 

ביזול

New member
זה היה מצחיק, באמת ששכחתי מזה

כשאורני הזכירה את העניין פתאום זה הרגיש כמו משהו שקרה לפני מלא זמן, כי מאז היו כל כך הרבה שיחות נעימות ואוכל טעים ואנשים חדשים ונחמדים...
 

shira1960

Active member
גמני ראיתי את הפתק ששירה הכינה


אבל בחיים לא הייתי מקשרת בין התמונה לבין מה שזה! הצטערתי כל כך שלא הגעת בסוף!
 

amysh

New member
תודה מקסימות! טוב, שאגלה??

גם כי עוד שעה לא היה במחשב בכלל עד מחר...

טחינת סלק!! הצבע המדהים משילוב של הסלק עם טחינה, מי בישול הסלק ומיץ לימון. זה כל מה שיש בה וגם קצת מלח.
טעים מאוד ואף בריא מאוד.

שמתם לב שהסלקים עכשיו מתוקים מהרגיל? אנחנו אוכלים סלק חי בלי שום תיבול, ממש טעים.
 

amysh

New member
כן

מבשלים סלק עד לריכוך מוחלט, מעבירים למג'ימיקס, מוסיפים, טחינה, קצת ממי הבישול, מיץ לימון וקצת מלח ומעברלים עד לקבלת מחית חלקה במרקם די סמיך.

כמויות מדויקות אין לי, שמה לפי העין, טועמת ומוסיפה מה שצריך בהתאם. אין לה טעם מאוד טחינתי. המרקם מטריף , קצת מזכיר קצפת
 

תכלתt

New member
נראה מטריף! הגדירי בבקשה את הטעם? האם יש

פטרוזיליה או עשב אחר?
 

amysh

New member
הטעם הוא שילוב של סלק וטחינה, יותר סלקי

המרקם פה מעלף (לדעתי), לא מרקם רגיל של טחינה אלא מרקם קרמי, כמו מוס
 

fields5

New member
חבל על הזמן זה נראה כמו סורבט פירות יער

שוקלת להפתיע עם כזה לשבועות אצל אחותי.
 

amysh

New member
צודקות שעם תות העץ שעכשיו גדל (טעים נורא!)

אכן יכול להגיע לצבע כזה או בעצם כהה יותר.
 

ביזול

New member
וואו ממש לא הייתי בכיוון


ניסיתי להתחכם, חשבתי שזה מוס מתות עץ שקטפת בעצמך או משהו...
נראה יפהפה!
 
למעלה