דעתי, אם יורשה לי לחלוק עליך
הציניות אכן משעשעת ואפשר להבין אותה לאור העלויות והפרסום הלא מדויק.
אבל:
מדובר על סנסור בעל צינורית סיליקון (לא מחט).
המחט היחידה היא זו המכניסה את הצינורית אך מתחת לעור ויוצאת - זו הדקירה הכי פחות כואבת מכל מה שהורגלנו אליו - מחטי מזרקים, עטים, ובעיקר המחט לדקירת האצבע.
אז, נכון, יש דקירה הכל פעם שמכניסים סנסור. לאחר מכן יש לך 14 ימים בהם אתה סורק את הסנסור ללא דקירה.
ליפול סתם, זה לא נופל, אבל בהחלט עלול להיתפס ולהיתלש כמו הפרפריות של המשאבות (האם זו סיבה לא להשתמש במשאבה?!
)
העלות - גבוהה מידי (אם ייכנס לקופות החולים והן מסבסדות אז זה כבר לא נכון).
הדיוק - ככה ככה (אני עברתי לסרוק בנייד דרך אפליקציה והדיוק הרבה יותר טוב).
האם לא צריך יותר לדקור באצבע - לדעתי לא, לדעת המפרסם כן.
האם זו סיבה לא לרכוש - לדעתי, לא!
בזכות הסנסור הזה אני סורק עשרות פעמים ביום, אני יכול לדעת אחרי כל אכילה, תוך כמה זמן הסוכר מתחיל לעלות, האם תיקנתי מספיק או האם תיקנתי יותר מידי ולמנוע היפו רציני. כך גם לגבי פעילות גופנית ואפילו תוך כדי הליכה נמרצת או טיול בשדות.
כן זה עובד מצוין,
נכון, זה לא "ללא דקירות" כמו שמפרסמים, אבל את מי אני מעניש כשאני נמנע מלהתקדם עם הטכנולוגיה? לדעתי - רק את עצמי.
לחזור לעבר, לדקור 3 פעמים ביום כדי להמנע מהכאב ולא לדעת מה רמת הסוכר בכל רגע? לא תודה!
כמו שהמשאבה לא מושלמת, כך גם מד הסוכר הידני, כך גם הסנסורים הרציפים וכך גם סנסור הליברה - ועדיין אשתמש במה שאפשר על מנת לשפר את מצבי.
הסנסור הרציף ייעלה לי כ-5,000 ש"ח לחודש.
הסנסור של ליברה ייעלה לי 500 ש"ח לחודש (אחד עולה 250 ומספיק ל14 יום).
זה עדיין הרבה כסף? יופי, שייקחו אותו וימשיכו לפתח מוצרים כאלו וטובים יותר.
לדעתי לא צריך להתרגש מהפרסום המוגזם ("ללא דקירות כלל") וכן לראות כיצד זה תורם לך. פרסום מוגזם יש הכל מקום, "רד בול" נותן לך כנפיים, האוטו שאתה "חייב למשפחה", קולה "טעם החיים" ועוד המון דוגמאות, האם אתה מחרים כל מי שהפרסום שלו מוגזם?
אם אתה שוקל ומגיע להחלטה שהסנסור לא יתרום לך לאיזון, זה שיקול שלך ופעל בהתאם, אבל להחרים מוצר בגלל פרסומת מוגזמת? לדעתי, זה מוגזם לא פחות.