מי יודע איך ניתן להוציא H1B

sharony3

New member
מי יודע איך ניתן להוציא H1B

היי, כדי להוציא ויזת H1B ,קראתי באתר ההגירה שניתן להגיש בקשה על סמך מקצוע שנחשב נדרש בארהב.למרות שהמספר לזה כיום כבר מוגבל. האם עדיף למצוא חברה שתרצה להעסיק אותי שם דרך הארץ או פשוט ליסוע לשם ולחפש בעצמי חברה אמריקאית דרך קשרים שיש לי, אבל זה עלול להיות בעייתי כי אני אכנס על סמך ויזת תייר,לא? איך אני מקבלת מידע על זה, או מישהו בפורום שכבר עבר את זה. יש הצעות?? תודה שרון.

טל ר

New member
לשם התחלה אפשר לחכות עד אוקטובר

אזלו 65,000 ויזות ה-H1B לשנה זו (השנה מתחילה ומסתיימת באוקטובר). ניתן להגיש כבר בקשות, אך הן לא תטופלנה לפני אוקטובר. טל.

sharony3

New member
בקשה ל-H1B

היי טל, על סמך מה אפשר להוציא H1B ? חייבים למצוא חברה אמריקאית שתרצה להעסיק אותי לפני הגשת הבקשה או פשוט להגיש בקשה לפני שמצאתי חברה? מי יכול לייעץ לי מה לעשות? אני בתחום ההנדסה שנחשב מקצוע נדרש. תודה שרון.

טל ר

New member
H1B

H1B היא ויזה לעובד במקצוע נדרש, הניתן לחברה על סמך אי-יכולתה למצוא עובד אמריקאי בעל הכישורים הנדרשים למשרה. החברה צריכה להראות שניסתה לשווא לחפש עובד אמריקאי למשרה, לשלם סכום מסויים (אם זכור לי נכון לקרן להכשרת עובדים אמריקאים), ולהראות שהעובד הזר ממלא את אותן דרישות שעובדים אמריקאים לא הצליחו למלא. החברה היא זו שמגישה את הבקשה, לא העובד, ולכן עלייך למצוא מעסיק כשלב ראשון. היום קשה הרבה יותר למצוא חברות שיעסיקו אותך דרך H1B, אלא אם כן יש ביניכם יחסי הכרות קודמים. הסיפור עולה לחברה כ-$10K (בעלויות USCIS + עלויות עו"ד), ולוקח מס' חודשים (ישנו מסלול מהיר שהינו מעט יותר יקר). פרטים נוספים - בשאלות הנפוצות של הפורום. טל.

sharony3

New member
השלב הראשון

היי טל, תודה על המידע. איך אני יכולה למצוא מעסיק שם? דרך הצעות עבודה באינטרנט שלהם ל-H1B או לשלוח resume דרך חברים בתחום התוכנה שיעבירו אותם לסוכנויות שם? או שכדאי להגיע לשם בסטטוס תייר ולחפש במקום דרך קשרים,לגשת לראיונות עבודה ואז לשנות סטטוס. מה אתה מציע? האם עברת משהו דומה לזה? אני מחפשת באיזור LA CA תודה שרון

טל ר

New member
H1B

H1B היא ויזה לעובד במקצוע נדרש, הניתן לחברה על סמך אי-יכולתה למצוא עובד אמריקאי בעל הכישורים הנדרשים למשרה. החברה צריכה להראות שניסתה לשווא לחפש עובד אמריקאי למשרה, לשלם סכום מסויים (אם זכור לי נכון לקרן להכשרת עובדים אמריקאים), ולהראות שהעובד הזר ממלא את אותן דרישות שעובדים אמריקאים לא הצליחו למלא. החברה היא זו שמגישה את הבקשה, לא העובד, ולכן עלייך למצוא מעסיק כשלב ראשון. היום קשה הרבה יותר למצוא חברות שיעסיקו אותך דרך H1B, אלא אם כן יש ביניכם יחסי הכרות קודמים. הסיפור עולה לחברה כ-$10K (בעלויות USCIS + עלויות עו"ד), ולוקח מס' חודשים (ישנו מסלול מהיר שהינו מעט יותר יקר). פרטים נוספים - בשאלות הנפוצות של הפורום. טל.

למעלה