הכי פשוט....טילי........
רדדי דק מלבן של בצק עלים....מרחי רוטב פיצה מוכן, זיתים, פזרי טונה מסוננת וגלגלי לרולדה (הדוק)...... ....חתכי לפרוסות של 2 ס"מ בערך ושימי בתבנית על נייר אפייה כשרואים את השבלול....מרחי ביצה טרופה ופזרי שומשום לתנור חם 200 מעלות טורבו...עד להזהבה. אם אין רוטב פיצה קנוי......ערבבי: קטשופ, רסק עגבניות, מעט אורגנו, מעט מים לדילול, מלח, פלפל ומעט שמן. אפשר למלא בגבינה צהובה, רוטב וזיתים/ בטטה מתובלת.....וכדו'