מי יודע איפה אני יכולה לקנות מספריים לספוג

מי יודע איפה אני יכולה לקנות מספריים לספוג

בזמנו כשלמדתי בחולון רכשתי דרך המרכז בקנייה מרוכזת מספריים מעולות לצערי הם הלכו לאיבוד, אני אפילו לא זוכרת את שם היצרן כדי לחפש. תודה ענבל

היי ענבלונית !

אני קניתי מספריים מדהימים בחנות בדים. יש חנויות בדים שמחזיקות מגוון מספריים. שלי ספציפית מבני ברק לשם נקלעתי כשהלכתי על ההמלצה של דבי למיקרופון מדונה
היתה ליד חנות בדים.

tov22

New member
מספרי ספרים

היי ענבל, ץאני משתמשת במספרים לתספורת, הן לרוב קטנות יותר וקלות יותר ממספרים לבד. אפשר למצא מספריים טובות ובזול בחנויות למוצרי קוסמטיקה- לי יש זוג שעלה 15 ש"ח ומחזיק לי מצויין כבר כמעט שנה. אחד הייתרונות שלהם זה שיש בורג בנקודת החיבור שאפשר לחזק ולשחרר- ככה שמצד אחד לא יהיו קשות מידי ומצד שני אפשר לחזק אחרי שימוש אינטנסיבי. בהצלחה, טובית

כדאי לדעת

אם תקני זוג מספריים טובות וחדות (גם אם אינן מיעדות לבד) ותשתמשי בהן רק לבד ולא לנייר גם הן יהיו לך מצויינות

הבובה ורוניקה צודקת!

את יכולה להשתמש בכל זוג מספריים שתרצי. אני לא מתכוון כמובן למספריים של הילדים. אבל ככל שהשימוש שלהן יהיה רק בספוג כך הן יהיו יותר טובות. בכלל אני מציע לא להוציא יותר מדי כסף על מספריים כי יש גם ממש יקרות. וגם לא להתשמש באותן מספריים להכל, שיהיו לך מספריים לבד ולספוג בנפרד. בדרך כלל אני קונה מספריים הן מחזיקות כמעט שנה ואז אני זורק וקונה חדשות.. גם סכין יפנית שהיא בכלל נהרסת יותר מהר, לכן אני קונה סכין זולה ב-5 שקלים ואחרי כל 2 בובות בערך זורק לפח.. אין טעם להשקיע יותר מדי.

tov22

New member
סכין יפנית-

היי רועי- מכיר את הרעיון להשתמש במשחיז סכינים? חברה ללימודים הציעה לי את הרעיו וזה פשוט עובד כמו קסם- חודשים שלא החלפתי להב. פשוט כשמרגיש שהסכין קצת פחות מחליק לתוך הספוג, "וויש" אחד במשחיז (שאני מחזיקה לידי על שולחן העבודה) וזה כמו חדש- פשוט כיף. מומלץ בחום :) שתהיה שבת שלום והרבה מנוחת הגוף והנפש, טובית

למעלה