מי יודע איפה אפשר לתפוס את רונה?

0mroosh

New member
"והכי הכי חשוב", איזה יופי.

טלי פחימה מעצבנת, יכלת לדחוף אותה מהגג. :) ושלומי סרנגה? איזו פתיחות.

misheani

New member
טלי כלה, ואני לא מוכנה לשמוע אחרת!

וגם נוכחותה אתמול בפינת הגג היתה כלית. מזל שלא הודעתי לך על זה, עוד היית מנצל את המיקום האסטרטגי שלה ובאמת מבצע את זממך! תתייבש לך. לפי מה שהבנתי ממה שאמרה באיזו הרצאה שנתנה באוניברסיטה, בכל מקום שהיא נמצאת יש איזה שב"כניק סמוי אחד לפחות, מה שאומר שקרוב לודאי רמי מ"רמי ורונן" הוא סוכן שב"כ מצוי. הם גם שניהם נראים ככה, למעשה.

מיץ פזי

New member
חשבתי שהתכוונת לזה

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1139&msgid=106157952 זה גם היה ב"גג"..

misheani

New member
אה כן...

לשלנו (לפי שאריות החותמת על מפרק כף ידי) קראו "roof". והוא לא היה בקומה עשירית, וגם לא נראה לי שהיתה שם מעלית.

מיץ פזי

New member
רגע אז בעצם

היית במסיבה שרונה הייתה בה? רק עכשיו קלטתי את העניין... איך קרה שלא דיברת איתה או משהו?

misheani

New member
אממ, כן.

אני לא מדברת איתה בדרך כלל. אנחנו לא מכירות.

califia

New member
נו. יש אלטרנטיבה לפוסי גאלור. תגלו לי...

קצתי במרתפים מחניקים, ועוד מרתפים. איורור! אויר! חמצן! אההה! עוד ללכת לאיבוד בסמטאות דרום ת"א. רק ראיתי את "האמיצה". ג'ודי, איפה את כשמישהי צריכה אותך ואת ה9 מ"מ, ג'ודי. פלורנטין-יפו המטרופולין הגדול הבטוח ביותר בעולם. ג'ודי התקלחה עם בגדים! כוס עמק! עכשיו הוליווד דרדרה אותי ללחפש שוטים שלה בגיל 14 בתפקיד של זונה עם מיני ומחשוף לסבי. נל. אני אראה את נל. טי אין ד'ה ווינד. איימ טי אין ד'ה ווינד. והתכוונתם קודם לג'וזי, לא ג'ודי. שאגב, גם עליה יש לי שני שירי דראג בהכנה. אני צריכה ג'וזי, אני שמוליק. נתפייסה היה מיועד ליום כיפור, מילא, אני אייעד אותו מחדש ליום נגד אלימות במשפחה.

0mroosh

New member
נל חרא, למרות ניסן.

היא הייתה בת 12 בכלל ב"נהג מונית"(לא? :|). סקורסזה היה כועס.

bזוהר

New member
אולי תנסי למקד את ההודעות שלך לנושא

רונה קינן לא שיש לי בעיה עם זה חח זה סתם... מוזר והרגשתי צורך להעיר,לא כמנהלת.

califia

New member
אוקיי. אני אהיה בקשר רציף עם ער"ן.

מעכשיו לחמיצר יש בלעדיות.

mitzi10

New member
איזה מסיבות גג??

איזה מן מסיבות אלו ואיך יצא שהיית שם? אני קצת מאוכזבת ממנה בכל מקרה כי כתבתי לה באתר שלה לפני איזה חודש וטרם קיבלתי איזו התייחסות...

מיץ פזי

New member
תנסי במיי ספייס

לפעמים היא נמצאת שם לעיתים קרובות יותר מאשר באתר..

misheani

New member
סתם אמרתי את זה כי היא היתה שם אתמול

וגם שבוע שעבר. מסיבה, לא משהו למוזמנים, נחמד עם הופעות נחמדות על גג נחמד. יצא, כי יצא.

mitzi10

New member
איפה מוצאים כאלו מסיבות?

זה נשמע כייף וגם סוג של רגוע. איך הגעת לזה?

למעלה