מי יודע? איפה זה צומת השדיים . .

zoro5

New member
ג'חנון ת'עושה צחוק ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

צומת נחשון
לפני 30 שנה עבדה שם שרה המכונה שדיים, עם השדיים הגדולות במדינה. וזו הסיבה שכל הרוכבים נמשכים לשם עד היום, פחחחחחח

גחנון 22

New member
זורו!!! תירשום אותי למרוץ אשדוד

אני מגיע בטוחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

triathlet

New member
הודעה ל zoro 5../images/Emo152.gif

מה מצב תהיה ב קשר לקראת אימון של יום שלישי ב פלפון אתה לא זמין ביי

צומת השדיים - צומת נחשון

בשנות ה 70 ותחילת ה 80 כשהיינו חיילים צעירים, היינו עוצרים למנוחה ורענון בצומת נחשון, אשר במשולש המפורסם. במזנון אשר בצומת היתה מלצרית/מגישה/קופאית/בעלת הבית בשם שרה, אשר היתה נודעת בחזה העצום והגדול שלה (וזאת בטרם עידן הסיליקון). כדי להמחיש עד כמה היה גדול החזה שלה, היא היתה שמה את המגש עם ההזמנה על החזה. אני לא בטוח שהלכנו לשם כי האוכל היה טעים,,,,או שהיינו רעבים... אני זוכר רק את המבטים נוטפי הריר שלנו כחיילים ואת צעקותיה יאלללה, יאלללה להזמין!!!. המיתוס היה שלשרה יש את החזה הגדול (והטבעי) ביותר בארץ. היום ממרומי גילי (ומתוך שיחות של אנשים עימה), אני יודע שהיא נהנתה בצעירותה ממבטינו. בשלב מסויים המזנון הפסיק להיות אטרקציה ונסגר, שרה עזבה... מענין לשמוע מה עלה בגורלה.

רוני אתה שובב../images/Emo6.gif

"מעניין מה עלה בגורלה"? מה שאני יודע על "צומת השדיים"- כשהתגייסתי שמעתי המון סיפורים על המקום ועל המלצרית. ביציאה הראשונה לחופשה היה וויכוח, באוטובוס שלקח אותנו מהבסיס, אם עוצרים שם או לא וחלק גרסו כי היא כבר לא עובדת שם, חלק טענו כי זו אגדה וחלק נשבעו כי לא ישבו מהחופשה עד שלא יבדקו את הנושא "מקרוב". אני רק רציתי להגיע הביתה כי לדעתי הדבר האמיתי שחיכה לי שם לא היה ראוי לעיכוב מהאגדה שאולי תחכה ואולי לא באותה צומת.

למעלה