מי יודע איפה יש היום הרקדה? היום יום ההולדת שלי ואני רוצה להתחיל את הערב בריקודי עם.... באהבה
ק קורין1 New member 11/9/02 #1 מי יודע איפה יש היום הרקדה? היום יום ההולדת שלי ואני רוצה להתחיל את הערב בריקודי עם.... באהבה
מ מירי לוי 1 New member 11/9/02 #2 עוד בתולה../images/Emo49.gif מזל טוב ליום הולדתך שחל היום. מסתבר שאת ה"בתולה" השלישית בפורום זה. עד מאה ועשרים. מירי.
עוד בתולה../images/Emo49.gif מזל טוב ליום הולדתך שחל היום. מסתבר שאת ה"בתולה" השלישית בפורום זה. עד מאה ועשרים. מירי.
N neta5 New member 11/9/02 #3 הרקדות לדעתי יש הרקדות באיזור השרון וחדרה בגן-שמואל עם ירון כרמל ובעוד קיבוץ שאני לא זוכר את שמו עם ציון אוחיון. אני ממליץ בחום על ההרקדות של ירון כרמל.
הרקדות לדעתי יש הרקדות באיזור השרון וחדרה בגן-שמואל עם ירון כרמל ובעוד קיבוץ שאני לא זוכר את שמו עם ציון אוחיון. אני ממליץ בחום על ההרקדות של ירון כרמל.
1 12משה המקורי New member 11/9/02 #4 ../images/Emo91.gifיום רביעי ההרקדה של ציון אוחיון בקיבוץ עין החורש
א א י י ב י New member 11/9/02 #7 עין החורש המרקיד - ציון אוחיון ההרקדה יוצאת מן הכלל חדש וישן, הקצב טוב קפה ושתיה קרה - חופשי