מי יודע במקרה?

jacon

New member
מי יודע במקרה?

האם מישהו יודע במקרה אם אפשרי לקנות נעלי "צעד ראשון" הלבנות שהיו פעם ולהרכיב אותם על הבר הכחול? הכוונה היא האם יש לזה אותה השפעה כמו הנעליים שעולות 300 ש"ח?

לא יודעת באמת , נראה לי שכן אבל...

אני חושבת שנעלי צעד ראשון הן גם כך יקרות אז אם לקנות אותם, אז לדעתי זה לא משתלם כלכלית, אבל אם יש לך משהו בבית,,, בכל מקרה, למכשיר דומה מאוד ל"סי אר אס" כלומר דניס בראון בצורת אקורדיון, השתמשנו בנעליים כאלה שקנינו ב 20-30 שקל.... שווה להתייעץ ולשאול עוד. אורית

טאניוש

New member
אני לא יודעת מה זה נעלים של פעם../images/Emo4.gif

בפעם אחרונה כשהחלפנו נעליים והיינו צריכים להזמין מראש והיה סיפור שלם עם זה (אין במלאי מידות גדולות) באורטופדיה הציעו לי לקנות נעליים רגילות בשוק ב-30ש"ח ולהשתמש בהם, לטענתם במידות כאלה אין בעיה עם זה. שאלתי את האורטופד שלנו, הוא מופתע מאד מהמחירים המופקעים של הנעליים ואמר שבאמת אין שום צורך להוציא הון תועפות ובהחלט אפשר להשתמש בנעליים פשוטות. אבל...לא העזתי
. לא יודעת, לא מרגישה בטוח עם זה, למרות האישור של הרופא. במידות קטנות יותר זה יכול להיות גם יותר קריטי. כדאי להתיעץ עם הרופא. אגב אני מעבירה את הנעליים הקטנות שלנו הלאה. אנחנו מחליפים בתדירות גבוהה, הנעליים במצב טוב מאד. אילו היה אפשר להשאיל ממשהו הייתי עושה את זה (איכשהו אנחנו מהגדולים, ועוד עם הרגל גדולה יחסית). אולי אפשר להשאיל ממישהו באיזור שלכם?

jacon

New member
אמרו שלא מומלץ להעביר

טאניוש, אמרו לי שלא מומלץ להעביר נעליים מכיון שלכל ילד המבנה הבעייתי שלו, כלומר לכל אחד חומרה שונה של ק"פ, למרות שהנעליים של נדב נראות ממש חדשות. בכל מקרה אני לא מכירה עדיין מישהו באזור שלנו... הנעליים של פעם נקראות נעלי "צעד ראשון" והן היו לבנות מעפנות בדיוק כמו אלו שאנחנו משלמים הון תועפות בשביל שיכינו לנו במיוחד, ובתקופה ההיא היו גם חותכים אותן מקדימה כשהרגל גדלה כי לא היה כסף לקנות זוג חדש וככה האצבעות היו יוצאות החוצה והנעל לא לחצה על הרגל...

טניה, ביום שני עודד נוסע להורים

אשים באוטו את הנעליים של אושרי עם הבר. רק עכישו אני צריכה תזכורת.

נעלי צעד ראשון הן לא ישרות

לפי הבנתי. מעולם לא ראיתי אותן. אם הן נעליים רגילות שפשוט טובות לתחילת הליכה אז אין קשר בינהן ובין נעליים לבר חוץ מהצבע הלבן. הנעליים של הבר צריכות להיות ישרות. מקווה שעזרתי. נסו כמה טיפים בירוקרטים שעלו כאן לגבי החזרים על הנעליים. תריצו חיפוש. חשוב לקנות נעליים במידה נכונה ולא גדולות מידי- לפחות לא בפעם הראשונה. כי הרגל עלולה לצאת בקלות.

תחיצ

New member
עידית, מז'תומרת נעלים ישרות../images/Emo35.gif

אנחנו שוקלים ברצינות לקנות נעלים "רגילות" לקראת החלפת המידה בפעם הבאה. איזה דרישות צריכות להיות לנעלים שמרכיבים על הבר? לי הם תמיד נראות נעלים ממש רגילות

ס'תכלי באתר

יש פירוט די ארוך על הנעליים ויש גם תמונות. חשוב שיהיו נעליים ישרות. אגב אם אתם עם נעליים הפוכות - הן ממש לא רגילות שנועלים את נעל ימין על רגל שמאל ולהפיך.הנעליים ההפוכות מיוצריות אחרת מבחינה אורטופדית. עוד דבר, אם אתם עם נעליים הפוכות אז הבר צריך להיות על 60 מעלות ולא 70 כמו בנעליים ישרות וגם חשוב לשים לב לפתח מקדימה. מקווה שהסברתי את עצמי.

sigis7

New member
אנחנו עם נעלים הפוכות

עידית, למה להוריד ל 60 מעלות? אנחנו על 70 מעלות.

sigis7

New member
לדעתי הבלתי מלומדת...

נעלי צעד ראשון הן בכלל בעלות סוליה גמישה ורכה, בניגוד לנעלים של הדניס, לפיכך זה נראה לי ממש לא שייך, אבל אם כן עדכנו כי זה מעניין גם אותי, אנחנו לפני קניה נוספת..

אז ככה

קושי הסוליה באמת לא ממש קשור. צורת הסוליה היא זו ששונה. כל הצורה של הגפה שונה- וזה מה שחשוב. בגלל הצורה של הסוליה הגפה שונה, גובה הנעל שעובר את העקב, זה שיש גם שרוכים וגם אבזם.... גם מערכת האויירור שונה בגלל שיש פתח מקדימה.

למה 60 מעלות

שכחתי לענות. מישום הנעליים ההפוכות מפנות את האצבעות החוצה וגם קצת את כף הרגל. זה כבר עלול להיות יותר מידי לא נח. זה מה שהבנו משני רופאים. נסו לעבור במידה הבאה לנעליים ישרות.

למעלה