מי יודע בקשר להצעת החוק מיולי 06?

מעט היסטוריה

עו''ד ערן לאופמן כתב אותה...את הצעת החוק המקורית הגיש ב2001 חכ' גאגולה והיא לא עברה את ועדת השרים. חכ' אמנון כהן אימץ אותה והגיש אותה ב2003 והיא זכתה לתמיכה של 33 חכים. השנה אימץ אותה מרגי - ונראה מה יקרה איתה. מעניין מי ינסה לקחת קרדיט עליה? (בציניות)

טעיתי, לא מרגי הוגשה גם בשם

עוד כוכב עולה בש'ס - כבוד ח''כ חיים אמסלם..... אין לחכים מודעות לגבי זכויות יוצרים וקניין רוחני ...... (גם לאלמנות מסוימות אין).

האם המושג ''בבקשה'' נשמט או לא היה

באוצר המילים שלך? מי את בדיוק? באיזה תאריך התחלתי לעבוד אצלך? אם יש לך בקשה - התקשרי אלי 0522515500 ואשמח לסייע בידך. אני מצפה מיתומי צה''ל לא להקשות עלינו אלא לסייע בידנו- הארגון שלנו הוא ארגון של עזרה עצמית. וממך יקירתי אני מצפה להביא את התשובות לשאלותייך לידיעת כולם. תודה עדי

את התסכול והעצבים שלך תנתב למקום אח

ממתי אתה בעמדה של מחנך? ואם אתה מעז לחנך אחרים לאדיבות, קרא שנית את תושבתך החצופה, ציטוט: "מי את בכלל?" סגנון דיבור שאתה צריך להתבייש בו, ראשית, שאלתי אם אתה יכול לברר? אתה יכול לענות בצורה בפשטות שאינך רוצה או יכול לברר, תשובתך גסת רוח עד תוקפנות מילולית. בוודאי שאני יכולה לברר בעצמי, אך מכיוון שבתשובתך הקודמת הראת בקיאות בנושא, חשבתי שאולי גם תדע את ההמשך לשאלתי, ובכך תחסולך לי בירור, אם לא, יכולת לענות שלא, לשם מה היתה התוקפנות הזו? הוצאת עלי את הכעסים שלך כלפי האלמנות מפורום אלמנות המאבק, עליך לדעת לנתב את הכעסים שלך, לא כל אחד שעומד בדרך צריך לספוג את האלימות שבך. ברגע אחד, שרפת גשרים רבים, אל תשכח שכל אחד מאיתנו, בתוך משפחת השכול, מכיר הרבה מסביב, אתי שרפת גשר, ובעקבותי ילדי, וחברי ילדי, וחברותי האלמנות וילדי חברותי, שמועות והתרשמויות עוברות מפה לאוזן, מכתב אחד שלך יכול להרוס מגדלים רבים. קשה לשער שלאחר מתקפה כה מעליבה מצידך, אתקשר אליך. תהיה בריא.

שמועות והתרשמויות עוברות מפה לאוזן

את צודקת. האיום היחידי שהושמע הוא שלך :'' ברגע אחד, שרפת גשרים רבים, אל תשכח שכל אחד מאיתנו, בתוך משפחת השכול, מכיר הרבה מסביב, אתי שרפת גשר, ובעקבותי ילדי, וחברי ילדי, וחברותי האלמנות וילדי חברותי'' ובו דברת בשם משפחת השכול כולה. עדיין אני מצפה ממך להתנהג בהתאם - איני חייב לך מאומה. אם יש לך בקשה תנסחי אותה בהתאם. שבת שלום והרבה מנוחה לך.

דיברתי בשם המקורבים לי במשפחת השכול

לא בשם משפחת השכול כולה, התייחסותי היתה לילדי, חבריהם, חברותי וילדיהן, אלה משפחתי, חברי ומכרי. בעניין חובתך, אתה טועה, אתה כן חייב לספק מידע, כאדם שמעמיד עצמו בראש ארגון יתומי צה"ל, הינך חייב לספק מידע ליתומי צה"ל, בפרט שהמידע קשור בעניינם, אם לא כן, אז לשם מה הארגון קיים, ולשם מה משלמים דמי חבר? כאתר רשמי של יתומי צה"ל, כל מידע שקשור ליתומי צה"ל צריך היה להיות מובא באתר זה, לא רק שאינך מביא כל מידע, אלא אינך מוכן לספק מידע ולענות לשאלות, לא רק שאינך ממלא חובתך כמנהל האתר, אתה משיב בגסות. השמועות וההתרשמויות שהזכרת, אינן בהכרח כפי שהיית רוצה שיהיו, והמקרה הזה אינו פועל לטובתך .

למעלה