מי יודע היכן יש מאמרים בעברית או |?

זהבה נ

New member
מי יודע היכן יש מאמרים בעברית או |?

קישורים בנושא הקשר בין ADHD וPDD , מהכנסים האחרונים שנערכו לאחרונה בארה"ב, מדברים היום על שהפרעת הקשב היא מעט לפני תסמונת "האספרגר" על הסקלה של הPDD (ציפור לחשה לי). האם יש בארץ חומר בעברית בנושא זה למעונינים להעמיק את הידע?. לדעתי זה כיוון חדש שעוד לא כל כך נכנס ארצה,(או שמפחדים לדבר עליו עדיין). אשמח על כל מידע רלוונטי בעברית. תודה,

מאמרים על נושא רצף ./ בקשת זהבה

זהבה לא ידוע לי על מאמרים בעברים ( רק אם יצא לאור לאחרונה) אחרת מעודכנת אבל יש חומר באנגלית שרכשתי לא מזמן יש בו השוואות ברמת התפקוד בגילאיים השונים יש רשימה של מעקבים על הקבוצת השונותמהיבטים שונים תפקודיים כללים חברתי- תקשורתי - דידקטי - מעקב על שיטות שהופעלו והצלחותיהין לגבי כל אחד מספקטרום והמינה המשותף מכיון שאני פותחת כאן ספריה לשימוש ההורים מאד אסכם את הנקודת גם בעברית יהיה לספטמבר - אשמח לשלוח העתק בנתיים אם יש לך שאלות ( או שאלות שהציפור העלתה לך) תשאלי יכולה לענות בקצרה סיימתי את הספר גם מההבטים הרפואים וסיבות לתופע כל אלו שברצף יש להם מחנה משותף נכללים באלו גם היפים עם תסמונת העיפות - במיוחד בנושאים של עיבוד מידע גם ליפים יש אלמנט של אי יכולת לעבד אינפורמציה מילולית כי הוויסות החושי נפגע --

זהבה נ

New member
תודה ואני מבקשת הבטחה ממך

שתכניסי את סיכומי המאמרים לפורום שלנו גם? תודה מראש,

למעלה