מי יודע היכן רוקדים סלסה...

galgalit

New member
מי יודע היכן רוקדים סלסה...

באזור בת ים, חולון, ראשל"צ והסביבה? מחפשת בעיקר לסופהשבוע...
מראש

Mandyִ

New member
ומה עם ירושלים?../images/Emo42.gif

מה המקום הכי טוב ומקצועי ללמוד סלסה בירושלים (מקום שלא מפוצץ בפרחות...)?

bennyriz

New member
אני מכיר מקום נחמד

מקום נחמד בירושלים שנקרא "הצוללת הצהובה" נמצא באיזור התעשיה בתלפיות (כמה צפוי) מלמדים בימי רביעי בשעה 8:30

reina1

New member
הצוללת - הבית שלי בסלסה

אני התחלתי לרקוד שם, אז יש לי נאמנות למקום. עוד מקום חמוד ונטול פרחות זה ה"גלסנוסט" במגרש הרוסים (ממש אחרי הפינה של הלני המלכה ומונבז). טיפ-טיפה יותר פרחי אבל נטול פוזה זה ה"קווין" שתי דקות מהצוללת ברחוב פייר קניג, אחרי מסעדת "פאשה".

Salsero18

New member
סלסה בבת-ים...

אם את מחפשת מקום לרקוד סלסה בבת-ים ישנה ההרקדה של אלי קדוסי... לא הייתי ממליץ לך ללכת לשם אם את כבר מנוסה בתחום הסלסה ומשופשפת כבר בתחום המועדונים (או אם גילך גבוה מ18) כיוון שהמקום יעלה גיחוך על שפתייך... אך אם את חדשה בסצינת הסלסה ואת צעירה או צעירה ברוחך המקום יתאים... ההרקדה של אלי קדוסי היא כל מוצ"ש בקניון בת-ימון ומיועדת בעיקר לבני נוער (למרות שמידי פעם בפעם ישנם גם כמה הפתעות צעירות יותר או להפך) בגילאי 13-18. הערב יכלול ברובו ריקודי שורות וחלק קטן ממנו יהיה סלסה ומרנגה, הלימוד שם לא כ"כ מאורגן (וכנראה לעולם לא יהיה -> בת-ים) וכולל לימוד של סלסה בסגנון אל איי (מדריכים אנוכי Salsero וליאור כהן - מדריך מוסמך) לפני ההרקדה עצמה, והדגמה של ריקודי שורות במהלך ההרקדה (ע"י הצוות הלא רשמי לחלוטין של SalsaFiesta - טל לא להתרגז!
). לסיכום, מקום באוירת שכונה (שרק בת-ים יכולה לספק) לכל מי שרוצה לצאת קצת מהנוקשות המשעממת של המועדונים... למי שעדיין רוצה להגיע אחרי ההסבר ה"משכנע" שנתתי על המקום, ההרקדה היא בקומה הראשונה בקניון בת-ימון סמוך לאיזור התעשיה בת-ים, ההרקדה מתחילה בשעה 20:00 ומסתיימת ב22:00 (קצר וקולע - אבל זה מה יש... -> שוב , בת-ים).

Salsero18

New member
לטל , רננה , ומירי...

כדי להמחיש לכם עוד קצת את הרמה של המקום אני מוסיף ואומר שעל ידו "רוטב סלסה" נראה כמו ה"סלסרו"

../images/Emo123.gifאורי! זה בסדר לא רק אתה כבר

השתמשת בזה
אני לא השתמשתי במקרה אבל מישהו אחר שהיינו אמורים לעבוד איתו (ואתה אמור לדעת מי זה) - מישהו מוכר פתח עוד אתר פורום בנוסף לאתר שלו ונראה לי שאנשים מתחילים לדעת על מי אנחנו מדברים
אבל לא נורא... חפיף

למעלה