מי יודע כמה מקבלים ב60% ניידות

אלדר המקורי

הסכום משתנה בהתאם לגודל הרכב, אם אתה עובד או לא עובד סוג הפגיעה ועוד. לכל אחד/ קצבה שונה. אתה יכול לבדוק את גובה הקצבה במחלקה לנידות רכב של המל"ל או אחר במקום מגוריך. אם יש לך השגות, ניתן לפנות ליעוץ משפטי באחד מהארגונים הגדולים, הכתובות: בקישורים בעמוד זה למעלה.

שלדר

New member
קיצבת ניידות

ב 60% מיגבלה בניידות מקבלים 407 שח לחודש ואם הינך משתכר 814 שח. מדובר בבעל רכב הנוהג בעצמו. אם מקום העבודה מרוחק יש תוספת

שלדר

New member
הלוואה...

ב 60% מיגבלת ניידות מקבלים הלוואה עומדת בשיעור 60% מסך המיסים החלים על רכב בעל 1300 סמ"ק או גודל הרכב שאושר לך

שלדר, בתנאי שבעל הלקות נוהג בעצמו.

אם בני המשפחה נוהגים זה משתנה. מקבלים חמישים אחוז מההקצבה בטענה שגם המשפחה נוהגת???? הגיוני, ממש לא! הגיע זמן לשנות !

שלדר השאלה הייתה מה הסכום בכסף.

לכן לא רשמתי תשובה. הסכום הפטור ממיסים או ההלוואה עומדת תלוי בסוג הרכב אותו רוכשים. לא רק גודל הרכב. מתייחסים גם לנקודה לא הגיונית -רכב ייצוגי. כאשר הייצוג מתחלף מעת לעת על פי שיקולים לא הגיוניים שקובעים מספר גופים יחד. אם הרכב שנבחר הוא רכב ייצוגי לאותה שנה תקבל/י כל ההלוואה. אם הרכב איננו ייצוגי, בזמן החלפת רכב ייתכן תשלום הפרש מיסים שיכול להגיע ל-10,000 ש"ח ויותר. אלו שתי נקודות שצריך לברר אישית במל"ל כדי לא לנפול בפח. במידה וברצונך לרכוש רכב גדול יותר, או רכב שאיננו רכב ייצוגי, התגמול יהיה בהתאם לגודל הרכב שאושר . קניה מהנה.

עוד נקטדה, את גובה המס אפשר לברר

במכס. החזר מכס ביפו, טלפון 5210828 03 או 5120777 03. אין לי את מספר הפקס עמכם הסליחה.

אופיר37 רכב שהמוסדות המעורבים

קבעו בוועדות שלהם שרכב מחברה מסויימת מדגם זה או אחר יהיה הרכב שייצג את המל"ל, משרד הביטחון אחר. "מעין מכרז". היה נסיון בעבר לתהות על אופי ה"מכרז" לגבי חברה זו או אחרת. מי עומד מאחורי המכרז ועוד. אני אישית העלתי את הנושא ה"לא ענייני" מבלי לפגוע בזכויות בכנס שהיה בתל-אביב לפני כ-שנה והשתתפו בו כל הנוגעים בנושא ניידות. היתה מבוכה רבה. כמובן שתשובות לא ניתנו. עוד סוגייה לטיפולה של הנציבות. עד כה לא שונתה ההחלטה לפסול את נושא הרכב ייצוגי. את הרשימה ניתן לקבל או מהמכס או ממי שמעניקים ניידות.

שלדר

New member
הלוואי אתי

סה"כ רציתי לעזור לפונה כי 60% זה מה שיש לי.אני לא קונה איפה אני ואיפה רכישת רכב חדש. הלוואי במהרה בימינו. תודה לך אתי

שלדר ,../images/Emo140.gif

מי שחושב חיובית זוכה. מי שנלחם, מנצח. מי שמרים ידים מפסיד. במה את/ה בוחר/ת?

מירי 777

New member
רכב ייצוגי

אני בהלם! כבר פעמיים כשהייתי בישראל החלפתי רכב דרך הלוואה עומדת של ניידות ומעולם לא טרחו ליידע שאפשר לקנות רכב ייצוגי ואז לשלם פחות מיסים, זה פעם ראשונה שאני שומעת על דבר כזה. ממש בושה איך שביטוח לאומי מסתיר כל פרט אפשרי מהנכים, ובטח מעוד קבוצות שמקבלות מהם קצבאות.

למעלה