מי יודע כמה מרויח מידענ/ית ???
T taminoi New member 20/5/04 #3 איך נגיע לשכר הגבוה יותר? מוצא חן בעיני להרוויח 10-20 אלף לחודש מי מרוויח ככה? (חוץ ממידעני בנק ישראל ותעשייה אווירית כמובן...)
איך נגיע לשכר הגבוה יותר? מוצא חן בעיני להרוויח 10-20 אלף לחודש מי מרוויח ככה? (חוץ ממידעני בנק ישראל ותעשייה אווירית כמובן...)
T tulie New member 20/5/04 #4 רק כדי לזרות מלח על הפצעים נדמה לי שההוא בבנק ישראל עושה 50 בחודש כנראה שצריך להכיר את האנשים הנכונים
רק כדי לזרות מלח על הפצעים נדמה לי שההוא בבנק ישראל עושה 50 בחודש כנראה שצריך להכיר את האנשים הנכונים
D DGtal New member 20/5/04 #5 מתכון לכסף טוב: משרה בחברה מרוויחה (הייטק) מומחיות ומקצועיות שירות אדיב יעיל ומהיר קמצוץ מזל הרבה וותק לערבב היטב ולהגיש חצי למס הכנסה
מתכון לכסף טוב: משרה בחברה מרוויחה (הייטק) מומחיות ומקצועיות שירות אדיב יעיל ומהיר קמצוץ מזל הרבה וותק לערבב היטב ולהגיש חצי למס הכנסה
A adventureboy New member 23/5/04 #6 היום שמעתי על מידענים בתחום ההיטק (תואר שני) שמרוויחים סכומים ממש אסטרונומים. שמעתי היום שבתואר שני יש מסלולים הרבה יותר מתקדמים ממה שחשבנו.
היום שמעתי על מידענים בתחום ההיטק (תואר שני) שמרוויחים סכומים ממש אסטרונומים. שמעתי היום שבתואר שני יש מסלולים הרבה יותר מתקדמים ממה שחשבנו.
T tulie New member 23/5/04 #7 עוד לא אבדה תקוותינו אני אישית חושבת שעם ההתעוררות של ההיטק שמתחילה עכשיו אולי נחזור לתקופה הטובה שבה היה ביקוש די גבוה למידענים . זה קרה פעם אחת וזה יכול לקרות שוב. ובחלק גדול זה גם יחסי ציבור. שאנשים ידעו שיש להם צורך במידענים.
עוד לא אבדה תקוותינו אני אישית חושבת שעם ההתעוררות של ההיטק שמתחילה עכשיו אולי נחזור לתקופה הטובה שבה היה ביקוש די גבוה למידענים . זה קרה פעם אחת וזה יכול לקרות שוב. ובחלק גדול זה גם יחסי ציבור. שאנשים ידעו שיש להם צורך במידענים.
A adventureboy New member 24/5/04 #8 מה שאני הבנתי זה שבזמן שהרבה מקצועות ירדו הדרישה למקצוע שלנו (לא החלק הספרני שבו - למרות שגם) עלתה