מי יודע לאן נעלמה החנות הענקית בחיפ

michal24

New member
מי יודע לאן נעלמה החנות הענקית בחיפ

חיפה, זו שהייתה בסוף רחוב הרצל, ? החנות הכי גדולה שלי יצא לראות שתחומי האומנות, ולא נראה לי שהיא סתם נסגרה, בטח עברה לאן שהוא, לא?

עינתפ

New member
את מתכוונת להובי לי???

הייתי שם לפני שבועיים והיא היתה פתוחה. בכל מקרה אם הכוונה באמת לחנות הזו, אז יש סיבה שהיא סגורה (אם הבעלים לא מכרו למישהו אחר).

michal24

New member
כן, לחנות הזו התכוונתי

ולא הבנתי - מה הסיבה ? את יודעת אם הם עברו לאןשהוא? כי כרגע אין שם כלום

עינתפ

New member
הבעלים היו שכנים של ההורים שלי

והחברה של הבעל פשטה את הרגל איתה גם נמכר הבית והחנות כנראה. אז אני מבינה שצריך עכשיו לחפש חנות אחרת. מישהי יודעת על חנות בהדר (יותר נוח לי לרדת לשם ישר מהעבודה). יש גם חנות במרכז חורב (לא במרכז עצמו) מול ד"ר לק מישהי ביקרה, יודעת מה המחירים שם??

michal24

New member
יש בחלוץ חנות מאותה רשת של זו

שבלב המפרץ, פנינת האומן. אני לא מבינה כלום במחירים, ככה שאני לא יודעת להגיד. אם את מבינה, אז קניתי אצלם שפופרות אקריליק ב 5.5 לאחת כי יש להם מבצע, ויש גם ב 7, ודאס חבילה של חצי קילו ב 14. זה זול ? יקר ? מישהו יודע ?

avivaht

New member
אני מבקרת גם בחנות הזאת

וגם בשתי חנויות באזור עפולה, וברמת ישי אז, בינתיים החנות בהדר מובילה גם במחירים וגם באיכות המוצרים שהיא מציעה

michal24

New member
את יודעת אולי איפה יש חנות שיש בה

המון המון סוגי חרוזים כמו שהיה בהובי לי ? מהבחינה הזו עוד לא ראיתי כזו חנות

avivaht

New member
אם את מוכנה לנסוע קצת...

אני לא יודעת איפה את גרה אז, ברבמ´ד בקרית מוצקין יש שתי חנויות אחת מול השניה שיש בהן חרוזים. באחת מהן יש גם חומרים ליצירה ושם גם מצאתי מחירים "טובים". בשניה יש רק חרוזים אבל היא יקרה טיפה יותר. בתוך המרכז המסחרי ברמת ישי יש גם כן חנות גדולה לחומרי יצירה ומבחר גדול של חרוזים, המחירים שם טיפה יותר גבוהים אבל...חרוזים יפים... אם את בסביבה, אפשר לעשות את זה ביחד

michal24

New member
בכיף אני אלך איתך יחד למוצקין

גרתי כמעט כל החיים במוצקין צמוד לרבמ"ד. אני מכירה את החנות שתמיד הייתה שליד ז´קלין, ואני יודעת שנפתחה עוד אחת. איזו משתיהן הזולה יותר ? ובכל אופן, בהובי לי עדיין היו הרבה יותר חרוזים מאזר בזו שליד ז´קלין... חבל שנסגר

עינתפ

New member
איפה החנות ברחוב החלוץ

התחלה אמצע או סוף. תני כיוון כי אני לא יודעת אפילו איפה תחילת הרחוב. יש מקום חניה??

michal24

New member
בחלוץ זה לקראת הסוף, בואי נראה...

קצת לפני שהרחוב נגמר, יש מאפיה גדולה, ולידה פלאפלים למיניהם, ואז יש פניה שמאלה והרחוב מתחבר עם הנביאים, איפה שהמזרקה. התרפסת ? אז קצת לפני שהרחוב נגמר, מצד ימין, זו חנות קטנה בפינה. ממול יש דואר (בערך ממול). חניה ??? בכל הדר אין חניה, אז בחלוץ? צריך לחפש טוב, וגם אז - כרטיס חניה חובה.

ברבמ"ד במוצקין..

קיימות 3 חנויות. אמנות ודעת הממוקמת ליד חנות המסגרות, חרוזים - ממוקמת מול אמנות ודעת ובצידה השני מול חנות הדיסקים, ואחת חדשה יחסית פיקסו - ממוקמת מול המעלית ליד המאפיה. שווה להיכנס לכל אחת ואחת מהן, יש מה לראות

michal24

New member
מה לגבי מחירים ? אמרת שיש אחת

שהיא יותר זולה מהשניה. איזו?

תלוי מה את מחפשת..

למשל.. באומנות ודעת קניתי מפיות בשקל ובפיקסו עלות המפית היא 1.6 ש"ח..

למעלה